Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΝέοι ξενώνες, νέοι προορισμοί από το δίκτυο Guest Inn
Αγροτουρισμός

Νέοι ξενώνες, νέοι προορισμοί από το δίκτυο Guest Inn

Το δίκτυο αγροτουριστικών καταλυμάτων Guest Inn συνεχίζοντας την πορεία του στην προώθηση και ανάδειξη του ελληνικού αγροτουρισμού προσθέτει συνεχώς νέους ξενώνες στα μέλη του. Ξενώνες ιδιαίτερους, που ξεχωρίζουν για την […]

Το δίκτυο αγροτουριστικών καταλυμάτων Guest Inn συνεχίζοντας την πορεία του στην προώθηση και ανάδειξη του ελληνικού αγροτουρισμού προσθέτει συνεχώς νέους ξενώνες<...> στα μέλη του. Ξενώνες ιδιαίτερους, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προτείνουν στους Ευρωπαίους αποδράσεις σε νέους προορισμούς της ελληνικής υπαίθρου.

Εδώ και λίγους μήνες, τέσσερις περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας προβάλλονται -μέσω ξενώνων- στην ιστοσελίδα του δικτύου guestinn.com.
– Η Ευρυτανία δίνει το “παρών” με τον ξενώνα 7 Ουρανοί, που βρίσκεται στο ελατοσκέπαστο Κρίκελο.
– Η Θράκη παρουσιάζεται μέσα από τον ξενώνα Κοκκύμελον, που βρίσκεται στο γραφικό χωριό Τοξότες κοντά στην Ξάνθη.
– Η περιοχή του Κίσσαβου εμφανίζεται με αφορμή το παραδοσιακό ξενοδοχείο Δοχός, που βρίσκεται έξω από το χωριό Καρίτσα.
– Η Πρέβεζα μπαίνει δυναμικά στο χάρτη των νέων προορισμών με έναν ιδιαίτερο ξενώνα. Το Σπίτι του Καπετάνιου είναι ένα όμορφα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία της πόλης.

Εκτός όμως από τις καινούργιες περιοχές, υπάρχουν νέα μέλη του δικτύου Guest Inn σε δημοφιλείς προορισμούς της ελληνικής υπαίθρου.

Στην Πελοπόννησο, το ξενοδοχείο Grand Vytina προσφέρει ποιοτική διαμονή σε βουνίσιο περιβάλλον, καθώς βρίσκεται στη Βυτίνα και έχει θέα στα έλατα του Μαίναλου. Παρόμοια ατμόσφαιρα υπάρχει και στον ξενώνα Μετερίζι, που βρίσκεται στον Πάρνωνα, στο χωριό Βαρβίτσα.

Στο Πήλιο υπάρχουν δύο ακόμη ξενώνες: Η βίλα Εξοχή είναι ένα ήσυχο καταφύγιο στις πλαγιές της Τσαγκαράδας, ενώ ο ξενώνας Κρίτσα στην κεντρική πλατεία της Πορταριάς προσφέρει φιλοξενία και νόστιμες τοπικές σπεσιαλιτέ στο εστιατόριό του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024