Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακαίνιση στο Louis Creta Princes, στα Χανιά
Ξενοδοχεία

Ανακαίνιση στο Louis Creta Princes, στα Χανιά

Τα 420 δωμάτια του Louis Creta Princess έχουν ανακαινιστεί πλήρως, υπάρχει νέο υδροπάρκο με 5 διαφορετικές τσουλήθρες, καθώς και νέο ασιατικό εστιατόριο για δείπνο.

Στα Χανιά, το ανανεωμένο 4* ξενοδοχείο Louis Creta Princess υπόσχεται αξέχαστες οικογενειακές διακοπές, ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Το Louis Creta Princess προσφέρει All Inclusive πακέτα με όλα τα γεύματα, παγωτά, σνακ και ποτά.

Συνολικά και τα 420 δωμάτιά του έχουν ανακαινιστεί πλήρως με καινούργια έπιπλα στα δωμάτια και στο μπαλκόνι, σκεπάσματα και LCD τηλεοράσεις, ενώ το νέο υδροπάρκο με 5 διαφορετικές τσουλήθρες, υπόσχεται στιγμές κεφιού και δροσιάς, τόσο  για τους ενήλικες όσο  και για παιδιά από 8 χρονών και άνω. Για τους δε μικρούς φίλους του ξενοδοχείου δημιουργήθηκε δεύτερη πισίνα με ειδικά παιχνίδια στο νερό όπου μπορούν να παίξουν και με τους γονείς τους. Επίσης το παιδικό κλάμπ και ο παιδότοπος έχουν πλήρως αναβαθμιστεί.

Τέλος, έχει δημιουργηθεί και νέο ασιατικό εστιατόριο για δείπνο, το οποίο περιλαμβάνεται στο All Inclusive και μπορεί να απολαύσει κανείς ασύγκριτες γεύσεις με θέα τη θάλασσα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024