Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΙκανοποιημένη η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης από την 16η ΕΜΙΤΤ
Το περίπτερο της Ένωσης επισκέφθηκε και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας

Ικανοποιημένη η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης από την 16η ΕΜΙΤΤ

Η Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε 16η Διεθνή Τουριστική Έκθεση EMITT με τον καλύτερο τρόπο ως ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός που καλύπτει όλα τα γούστα για όσους επιθυμούν να την επισκεφτούν.

Ιδιαίτερα πετυχημένη κρίνεται από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης η συμμετοχή στη 16η Διεθνή Τουριστική Έκθεση EMITT (East Mediterranean International Travel and Tourism Exhibition) της Κωνσταντινούπολης, η οποία διοργανώθηκε από τις 9 ως τις 12 Φεβρουαρίου 2012.

Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης συμμετείχε στη φετινή διοργάνωση – η οποία χαρακτηρίζεται ως η 5η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού παγκοσμίως – με δικό της περίπτερο, το οποίο μάλιστα έγινε πόλος έλξης για τους επισκέπτες, αλλά και τους επίσημους φορείς της Τουρκίας.

Η Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο ως ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός που καλύπτει όλα τα γούστα για όσους επιθυμούν να την επισκεφτούν και αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα, είναι ότι για τους γείτονές μας αποτελεί επιπλέον έναν κοντινό προορισμό με πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση, αγορές, επίσκεψη σε μνημεία και επιχειρηματικές επαφές.

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου της έκθεσης, το περίπτερο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας κ. Ertuğrul Günay, ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο για ανταλλαγή απόψεων με στόχο την καλύτερη συνεργασία στον τουρισμό. Για τον ίδιο σκοπό, το Δ.Σ. της Ένωσης επισκέφθηκε το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κωνσταντινούπολης. Στην ειδική τελετή υποδοχής που πραγματοποιήθηκε, η Ένωση απηύθυνε πρόσκληση στα μέλη του Επιμελητηρίου να διοργανώσουν το επόμενο ή κάποια από τα επόμενα συνέδριά τους στη Θεσσαλονίκη.

Μια από τις πιο πετυχημένες παράλληλες εκδηλώσεις, θεωρείται και αυτή με έναν από τους μεγαλύτερους tour operators εξερχόμενου τουρισμού της Τουρκίας, το Pronto Tour της Κωνσταντινούπολης, το οποίο μάλιστα έχει “επενδύσει” στη Θεσσαλονίκη, αγοράζοντας 100 θέσεις την εβδομάδα στις πτήσεις της Turkish Airlines με προορισμό τη “νύμφη του Θερμαϊκού”. Να σημειωθεί πως οι Τουρκικές Αερογραμμές ανακοίνωσαν την αύξηση του αριθμού των απ’ευθείας πτήσεων Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη από 4 σε 6 την εβδομάδα, αρχής γενομένης από τις 27 Μαρτίου 2012.

Το Pronto Tour έχει ήδη συμπεριλάβει τη Θεσσαλονίκη στο χάρτη του με τους ευρωπαϊκούς προορισμούς, γεγονός που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των τουρκικών ΜΜΕ, όπως φάνηκε και από τις πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο: με δείπνο προς τιμήν της Ένωσης Τουρκικών Ταξιδιωτικών Πρακτορείων (TURSAB), με την οποία η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης διατηρεί στενή επαφή.

Στην αποστολή, εκτός από τον πρόεδρο, κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο, συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, ο γενικός γραμματέας κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Μουσιάδης και κα Έβελυν Χριστοπούλου.

Στη φωτογραφία, άποψη από το περίπτερο της Ε.Ξ.Θ. Από αριστερά προς τα δεξιά, ο αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, τα μέλη κα Έβελυν Χριστοπούλου και κ. Δημήτριος Μουσιάδης και ο γενικός γραμματέας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024