Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟλοκληρώνεται σήμερα η δράση "Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα"
Η δράση είχε τεθεί σε εφαρμογή στις 15 Μαΐου

Ολοκληρώνεται σήμερα η δράση "Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα"

Τελευταία Τρίτη σήμερα για τη δράση του Δήμου Αθηναίων 'Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα', με στόχο την τόνωση του κλάδου εστίασης και το ξαναζωντάνεμα του κέντρου της πόλης.

Με επιτυχία ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη 26 Ιουνίου η δράση “Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα”, που έθεσε σε εφαρμογή στις 15 Μαΐου ο Δήμος Αθηναίων, με στόχο την τόνωση του κλάδου εστίασης και το ξαναζωντάνεμα του κέντρου της  πόλης. Μέσω της δράσης εστιατόρια του κέντρου της Αθήνας, κάθε Τρίτη προσέφεραν και προσφέρουν και σήμερα, προτεινόμενα μενού στην τιμή των 10 ευρώ, καφέ στα 2 ευρώ και ποτό στα 5 ευρώ.

Δεκάδες επιχειρήσεις μετείχαν από την έναρξη του προγράμματος έως και σήμερα σε αυτό, ενώ θερμά το υποστήριξαν κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας, οι οποίοι επέλεξαν τις Τρίτες, αλλά και τους συγκεκριμένους  χώρους εστίασης για την έξοδό τους, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την οικονομία.     

Η δράση του Δήμου Αθηναίων είχε την υποστήριξη των: “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων ΑΕ, ΟΠΑΝΔΑ, ΔΑΕΜ και Εταιρίας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024