Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΣυνάντηση Κεφαλογιάννη με την Καναδή υφυπουργό τουρισμού Annie Koutrakis
Συναντήσεις

Συνάντηση Κεφαλογιάννη με την Καναδή υφυπουργό τουρισμού Annie Koutrakis

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με την ομογενή Υφυπουργό Τουρισμού του Καναδά Annie Koutrakis, συζητώντας την ενίσχυση τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας-Καναδά και την πιθανή ίδρυση γραφείου τουρισμού «Destination Canada» στην Ελλάδα.

Με την ελληνικής καταγωγής υφυπουργό τουρισμού του Καναδά κ. Annie Koutrakis συναντήθηκε η υπουργός τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις για την προώθηση του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Καναδά και συζητήθηκαν οι τομείς στους οποίους θα μπορούσε να αναπτυχθεί η διμερής συνεργασία. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος εκατέρωθεν και στην κατεύθυνση αυτή θα συνέβαλε η συνομολόγηση Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ των δύο χωρών, καθώς επίσης η απευθείας αεροπορική σύνδεση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, στο πλαίσιο της προώθησης του βιώσιμου τουρισμού. Η κα Koutrakis ανέφερε ότι θα εξεταστεί, από καναδικής πλευράς, το ενδεχόμενο να ιδρυθεί στην Ελλάδα γραφείο του καναδικού οργανισμού τουρισμού «Destination Canada». 

Τέλος, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί, στο άμεσο μέλλον, επαφή γνωριμίας, μέσω τηλεδιασκέψεως, μεταξύ της Υπουργού Τουρισμού κας Κεφαλογιάννη και της Καναδής ομολόγου της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024