Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύσφιξη των σχέσεων Χανίων – Σλοβακίας για ανταλλαγές στον τουριστικό τομέα
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Σλοβακίας στο Δήμο Χανίων

Σύσφιξη των σχέσεων Χανίων – Σλοβακίας για ανταλλαγές στον τουριστικό τομέα

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρέσβη της Σλοβακίας στην Ελλάδα με τον δήμαρχο Χανίων και τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο σε θέματα Πολιτισμού, συζητήθηκαν τρόποι για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων με την Σλοβακία, με σκοπό την προβολή του τόπου και των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων, πραγματοποίησε πρόσφατα ο πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κ. Jan Voderadsky, ο οποίος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χανίων, κ. Μανώλη Σκουλάκη και τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο σε θέματα Πολιτισμού, κ. Δημήτρη Λειψάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα ευρύτερης συνεργασίας για τη σύσφιξη των σχέσεων Χανίων και Σλοβακίας, καθώς και για την ανάπτυξη ανταλλαγών σε περιφερειακό επίπεδο, στον εμπορικό, τουριστικό και πολιτιστικό τομέα.

Μάλιστα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της προώθησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και της Κρητικής διατροφής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρόποι για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων με την Σλοβακία, με σκοπό την προβολή του τόπου μας και των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων, αφού όπως τονίστηκε  η Ελλάδα και τα νησιά της,  αποτελούν έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς για τους Σλοβάκους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024