Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΤι περιλαμβάνει η μαμούθ επένδυση του Marina Bay Sands
Επενδύσεις

Τι περιλαμβάνει η μαμούθ επένδυση του Marina Bay Sands

Φωτογραφία: Βίκυ Καραντζαβέλου

Το Marina Bay Sands επενδύει 1,6 δισ. ευρώ στη βελτίωση των υποδομών και αναβαθμίζει δωμάτια και δημόσιους χώρους, ενισχύοντας την τουριστική έλξη της Σιγκαπούρης.

Το Hotel Tower 3, το Hotel Lobby, το Sands SkyPark και άλλα σημεία του Marina Bay Sands στην Σιγκαπούρη θα βελτιωθούν στην επόμενη φάση του προγράμματος ανακαίνισης, της οποίας το ύψος ανέρχεται σε συνολικά 1,60 δισεκατομμύρια ευρώ.

Με την έναρξη του έτους 2024, το Marina Bay Sands προχωρά στη δεύτερη φάση του μεγαλεπήβολου σχεδίου ανακαίνισης, αλλά και επανατοποθέτησης του συμβόλου της, του λεγόμενου Marina Bay Sands Integrated Resort, σε έναν παγκοσμίου επιπέδου τουριστικό προορισμό. Το σχέδιο αυτό εξασφαλίζει ότι το Marina Bay Sands IR θα παραμείνει μία μοναδική και συναρπαστική εμπειρία τόσο για τους τοπικούς όσο και για τους διεθνείς επισκέπτες, ενισχύοντας σημαντικά την τουριστική δυναμική της Σιγκαπούρης για τις επόμενες δεκαετίες.

Η δεύτερη φάση της αναμόρφωσης, με προϋπολογισμό περίπου 750 εκατομμυρίων ευρώ, θα εστιάσει στον Hotel Tower 3, το Hotel Lobby και το Sands SkyPark, ενώ θα περιλαμβάνει αναδιαμόρφωση της εμπειρίας άφιξης VIP, με νέες προτάσεις πολυτελούς εστίασης και μαγαζιών λιανικής πώλησης. Επίσης, θα περιλαμβάνει την ανακαίνιση του λόμπι, καθώς και την ενίσχυση των εμπειριών ευεξίας για τους επισκέπτες. Συνολικά, θα παρουσιαστούν πάνω από 550 ανανεωμένα δωμάτια, μεταξύ των οποίων περίπου 380 σουίτες. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε διάφορες φάσεις μέχρι το 2025.

Αυτή η ανακαίνιση που ουσιαστικά θα είναι μια αναμόρφωση των χώρων αποτελεί μέρος ενός πολυετούς σχεδίου για την ενδυνάμωση της εμπειρίας του IR ως κορυφαίου προορισμού στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας. Η ανακοίνωση ακολουθεί την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της επανεπένδυσης, ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, η οποία ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 και επικεντρώθηκε στην πλήρη ανακαίνιση των Hotel Tower 1 και 2, προσθέτοντας νέες επιλογές εστίασης και πολυτελείς ανέσεις για ταξιδιώτες υψηλής αξίας.

Η επέκταση του προγράμματος επανεπένδυσης επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Las Vegas Sands, μητρικής εταιρείας της Marina Bay Sands, να συμβάλει στην ανάπτυξη της βιομηχανίας φιλοξενίας της Σιγκαπούρης και να στηρίξει την τοπική κοινωνία και οικονομία μέσω επανεπενδύσεων ύψους 1,60 δισεκατομμυρίων ευρώ. Με αυτές τις νέες προσφορές και υπηρεσίες, το IR επιδιώκει να θέσει νέα πρότυπα στην πολυτελή φιλοξενία, προσελκύοντας τους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024