Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΜε πρωτοβουλία του ΕΟΤ το 9ο Ετήσιο Συνέδριο «Market Intelligence Group (MIG) and Marketing Group» της ETC στην Αθήνα
Συνέδρια

Με πρωτοβουλία του ΕΟΤ το 9ο Ετήσιο Συνέδριο «Market Intelligence Group (MIG) and Marketing Group» της ETC στην Αθήνα

Το 9ο Ετήσιο Συνέδριο της European Travel Commission, διοργανωμένο από τον ΕΟΤ, πραγματοποιείται στην Αθήνα (7-9 Φεβρουαρίου 2024), συγκεντρώνοντας ειδικούς σε τουριστική έρευνα και μάρκετινγκ. Στόχος είναι η ενημέρωση για τάσεις και ανταλλαγή γνώσεων στον τουρισμό, ενισχύοντας την Αθήνα ως χειμερινό προορισμό και city break.

Με πρωτοβουλία του ΕΟΤ διεξάγεται το 9ο Ετήσιο Συνέδριο «Market Intelligence Group (MIG) and Marketing Group» της European Travel Commission για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 7-9 Φεβρουαρίου 2024. Την προηγούμενη φορά είχε γίνει στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Η ετήσια αυτή συνάντηση συγκεντρώνει Διευθυντές Έρευνας και Μάρκετινγκ Ευρωπαϊκών Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού, καθώς και συνεργάτες της ETC και εξωτερικούς εμπειρογνώμονες. Η εκδήλωση στοχεύει στη συζήτηση της υλοποίησης και των αποτελεσμάτων των δραστηριοτήτων έρευνας και μάρκετινγκ του οργανισμού.

Επιπλέον, η συνάντηση παρέχει στους αντιπροσώπους μια μοναδική ευκαιρία να παραμείνουν ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και μια εξαιρετική πλατφόρμα για την ανταλλαγή γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών στον τουρισμό.

Ο Ε.Ο.Τ. είναι ένα από τα 19 ιδρυτικά μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού. “Είναι χαρά μας να υποδεχθούμε τους ομολόγους μας από όλη την Ευρώπη και είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσουμε ταξιδιωτικές εμπειρίες στην χώρα μας κατά τους χειμερινούς μήνες καθώς και την Αθήνα ως city break προορισμό.”, δήλωσε ο γ.γ. ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024