Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοίαΣυμφωνία των Μινωϊκών Γραμμών με το ναυτιλιακό όμιλο Grimaldi

Συμφωνία των Μινωϊκών Γραμμών με το ναυτιλιακό όμιλο Grimaldi

Πρόσφατα οι ναυτιλιακή εταιρία 'Μινωϊκές Γραμμές' προχώρησε σε συμφωνία με τον ιταλικό ναυτιλιακό όμιλο Grimaldi, με στόχο την από κοινού εκμετάλλευση νέων δρομολογιακών γραμμών. Σε πρώτη φάση οι νέες γραμμές […]

Πρόσφατα οι ναυτιλιακή εταιρία 'Μινωϊκές Γραμμές<.>' προχώρησε σε συμφωνία με τον ιταλικό ναυτιλιακό όμιλο Grimaldi<.>, με στόχο<...> την από κοινού εκμετάλλευση νέων δρομολογιακών γραμμών. Σε πρώτη φάση οι νέες γραμμές θα συνδέουν τη Δυτική Ιταλία με την Τυνησία και αργότερα τα γαλλικά λιμάνια της Μεσογείου.

Αυτό το βήμα των Μινωϊκών Γραμμών ανοίγει νέες προοπτικές στα σχέδια της εταιρίας να επεκτείνει τη δραστηριότητα της στον ευρωπαϊκό χώρο, πέραν των γραμμών της Αδριατικής, που ήδη δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία την τελευταία 20ετία. Σημαντικοί παράγοντες που διασφαλίζουν την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού – όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας – είναι η πολύ μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν τόσο οι Μινωϊκές Γραμμές, όσο και ο όμιλος εταιριών Grimaldi, αλλά και τα σημαντικά εμπορικά δίκτυα των δύο εταιριών.

Στις νέες γραμμές, που θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο, θα δρομολογηθούν σταδιακά δύο από τα νέα πλοία που κατασκευάζουν οι Μινωϊκές Γραμμές και τα οποία θα είναι από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα πλοία του κόσμου στο είδος τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023
14/09/2023