Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέο υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο στο στόλο της Louis Cruise Lines
`Norwegian Majesty`

Νέο υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο στο στόλο της Louis Cruise Lines

Την ολοκλήρωση αγοράς του υπερσύγχρονου κρουαζιεροπλοίου `Norwegian Majesty` από την εταιρία Star Cruises, έναντι 162 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής (103 εκατομμύρια ευρώ) ανακοίνωσε η Louis Cruise Lines. Το κρουαζιερόπλοιοέχει ναυλωθεί πίσω […]

Την ολοκλήρωση αγοράς του υπερσύγχρονου κρουαζιεροπλοίου `Norwegian Majesty` από την εταιρία Star Cruises, έναντι 162 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής (103 εκατομμύρια ευρώ) ανακοίνωσε η Louis Cruise Lines. Το κρουαζιερόπλοιο<...>έχει ναυλωθεί πίσω στην Star Cruises μέχρι την 1η Δεκεμβρίου του 2009.

To 41.000 τόνων και 207 μέτρων μήκους `Norwegian Majesty` ναυπηγήθηκε το 1992 στην Φινλανδία. Το 1999 έτυχε ανακατασκευής, επέκτασης και αναβάθμισης της τάξης των 53,3 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής. Το νέας γενιάς κρουαζιερόπλοιο μπορεί να φιλοξενήσει 1.937 επιβάτες στις 731 άνετες καμπίνες και σουίτες του, 481 από τις οποίες είναι εξωτερικές. Το `Norwegian Majesty` διαθέτει εννέα καταστρώματα, πέντε χώρους εστίασης, έξι ανελκυστήρες, τρεις πισίνες, κέντρο Spa υγείας και ομορφιάς, αμφιθεατρικό show lounge, καζίνο, βιβλιοθήκη και ένα μεγάλο αριθμό από άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Το `Norwegian Majesty` εντάσσεται στον στόλο μετά την πώληση δύο παλαιότερων κρουαζιεροπλοίων της Louis Cruise Lines, του Princesa Marissa και του Serenade και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέα περιόδου για την εταιρία και την εδραίωση της στην 5η θέση της παγκόσμιας αγοράς κρουαζιέρας.

Καλωσορίζοντας το `Norwegian Majesty` στον στόλο της Louis Cruise Lines, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου κ. Κωστάκης Λοΐζου υπογράμμισε την σημαντικότητα και το μέγεθος της αναπτυξιακής αυτής κίνησης όχι μόνο για την εταιρία, αλλά και την αγορά κρουαζιέρας της Μεσογείου γενικότερα και σημείωσε:

«Παραμένουμε αδιάλειπτα προσηλωμένοι στην στρατηγική για ανανέωση του στόλου και προχωρούμε στην υλοποίηση των εξαγγελιών μας με γνώμονα την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στις 350.000 επιβάτες από την Ευρώπη, την Βόρειο Αμερική και μια πλειάδα άλλων χωρών που φιλοξενούμε κάθε χρόνο στα κρουαζιερόπλοια μας. H Louis Cruise Lines, προσφέρει σήμερα ένα μοναδικό προϊόν στη διεθνή αγορά που συνδυάζει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε προσιτές τιμές με μια ιδιαίτερη έμφαση στους εκλεκτούς προορισμούς που συμπεριλαμβάνει στα προγράμματα της. Πολλοί από αυτούς δεν προσεγγίζονται από τις άλλες μεγάλες εταιρίες του κλάδου, γεγονός που διαφοροποιεί το δικό μας προϊόν διεθνώς».

Σημειώνεται ότι εντός του μηνός Σεπτεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί και η αγορά του `Norwegian Dream`, του δεύτερου, νέας γενιάς και μεγάλης χωρητικότητας, κρουαζιεροπλοίου που θα ενισχύσει τον στόλο της Louis Cruise Lines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024