Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΠάσχα με τις κρουαζιέρες της Royal Caribbean International
Σε Καραϊβική, Μαρόκο και Μεσόγειο

Πάσχα με τις κρουαζιέρες της Royal Caribbean International

Η Royal Caribbean International προτείνει για αυτό το Πάσχα μοναδικές επιλογές κρουαζιέρας για όσους επιθυμούν να αποδράσουν στα καταγάλανα νερά σε Καραϊβική, Μαρόκο και Μεσόγειο. Πιο συγκεκριμένα, το νεότευκτο και […]

Η Royal Caribbean International προτείνει για αυτό το Πάσχα μοναδικές επιλογές κρουαζιέρας για όσους επιθυμούν να αποδράσουν<...> στα καταγάλανα νερά σε Καραϊβική, Μαρόκο και Μεσόγειο. Πιο συγκεκριμένα, το νεότευκτο και ιδιαίτερα πρωτοποριακό Celebrity Solstice θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρα 8 ημερών στην Καραϊβική. Το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο είναι το μοναδικό στην βιομηχανία που διαθέτει περιοχές με φυσικό γκαζόν, θα αναχωρήσει από την Φλόριντα στις 12 Απριλίου και θα επισκεφτεί μεταξύ άλλων το ατμοσφαιρικό Πουέρτο Ρίκο, το Σεν Μαρτέν, την Τορτόλα και την εξωτική Αιτή, πριν επιστρέψει και πάλι στην Φλόριντα.

Επαναλαμβανόμενες κρουαζιέρες στην Καραϊβική θα πραγματοποιήσει και το Vision of the Seas, μικρότερο, αλλά εξίσου εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο, το οποίο θα αναχωρήσει για κρουαζιέρες 8 ημερών στις 22 και 29 Μαρτίου από το Σάντο Ντομίνγκο και ενδιάμεσους σταθμούς σε Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Μπριτζτάουν, Μπαρμπέϊντος, Κάστρις και Σεν Λουσία και στις 05 και 12 Μαρτίου από την Δομινικανή Δημοκρατία για Σεν Μααρτέν, Ντομίνικα, Νήσο Μαργαρίτα, Βενεζουέλα, Ορατζεστάντ και Αρούμπα.

Την Μεσόγειο θα επισκεφτεί το πολυτελές Brilliance of the Seas, το οποίο θα αναχωρήσει στις 10 Απριλίου από τη Βαρκελώνη και θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες 11 ημερών στα Κανάρια Νησιά και το Μαρόκο. Το Brilliance of the Seas, κατά την περιήγησή του στα νερά της Μεσογείου θα επισκεφτεί το ιστορικό λιμάνι της Μάλαγας, το Λανζαρότε και την Τενερίφη, το μεγαλύτερο από τα επτά νησιά που αποτελούν τις Κανάριες Νήσους, την κοσμοπολίτικη Καζαμπλάνκα, τη γοητευτική Σεβίλλη, πατρίδα του φλαμένκο και των ταυρομαχιών και θα επιστρέψει και πάλι στη Βαρκελώνη, την εντυπωσιακή πόλη με τη μεγάλη παράδοση στις εικαστικές τέχνες.

Παρομοίως το Splendour of the Seas, το οποίο θα αναχωρήσει στις 13 Απριλίου από την Λισσαβόνα, θα ταξιδέψει για 13 ημέρες τους επιβάτες του στα νερά μερικών από των πιο ειδυλλιακών χωρών της Μεσογείου. Το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί την Σεβίλλη, την Μάλαγα και την Βαρκελώνη στην Ισπανία, την κοσμοπολίτικη Νίκαια στην Γαλλία, την ιστορική Ρώμη, την Νάπολη στον Ιταλικό Νότο και το διάσημο Κάπρι στην Ιταλία, την πανέμορφη Κέρκυρα, με τα μοναδικά Πασχαλινά έθιμα και τέλος τις Δαλματικές ακτές και το Σπλίτ στην Κροατία, πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στις 25 Απριλίου στην μαγευτική Βενετία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024