Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΤο νεότευκτο m/s Westerdam στο πρόγραμμα ολυμπιακής φιλοξενίας της Αθήνα 2004

Το νεότευκτο m/s Westerdam στο πρόγραμμα ολυμπιακής φιλοξενίας της Αθήνα 2004

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο m/s Westerdam θα αντικαταστήσει το m/s Oosterdam στο λιμάνι του Πειραιά, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Το m/s Westerdam είναι ένα από τα […]

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο m/s Westerdam θα αντικαταστήσει το m/s Oosterdam στο λιμάνι<...> του Πειραιά, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Το m/s Westerdam είναι ένα από τα δύο πολυτελή κρουαζιερόπλοια με τα οποία η Αθήνα 2004 και η Sportius Hospitality ενισχύουν το επίσημο πρόγραμμα φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του προγράμματος φιλοξενίας μελών της Ολυμπιακής Οικογένειας, καθώς και θεατών-επισκεπτών των Αγώνων.

Το νεότευκτο m/s Westerdam, αδελφό πλοίο του m/s Oosterdam, ναυπηγήθηκε στη Βενετία και παραδόθηκε στην ιδιοκτήτρια εταιρία Holland America Line Inc. μόλις την περασμένη εβδομάδα. Το 82.000 τόνων κρουαζιερόπλοιο, με μήκος 292 και πλάτος 32 μέτρα, είναι κατηγορίας 5 αστέρων. Στις 924 καμπίνες του έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 1.848 επιβατών. Με 11 καταστρώματα, τρία εστιατόρια, μεγάλη σύγχρονη αίθουσα παραστάσεων και εκδηλώσεων, κινηματογράφο, internet cafe, γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ, spa κ.α. είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και πολυτελή κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, που θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας σε πλωτά ξενοδοχεία στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, ταυτόχρονα θα είναι και το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του προγράμματος.

Στο m/s Westerdam, μεταξύ άλλων, θα φιλοξενηθούν οι Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές Ρωσίας, Ν. Αφρικής, Ισλανδίας, Ινδονησίας, Ταϊπέι, Κυρζιστάν, Μογγολία, Μποτσουάνα, Γκαμπόν, Νιγηρία.

Σημειώνεται, πάντως, ότι υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες καμπίνες για τους θεατές και επισκέπτες, που επιθυμούν να απολαύσουν ποιοτική φιλοξενία στο συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024