Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΞεκινά τις κρουαζιέρες του στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό καταμαράν

Ξεκινά τις κρουαζιέρες του στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό καταμαράν

Το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό καταμαράν τύπου Mega-Yacht Catamaran με ελληνική σημαία, το Neptune, έκανε την πρώτη επίσημη του παρουσίαση χθες στον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου. Το σκάφος είναι στην κατηγορία του […]

Το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό καταμαράν τύπου Mega-Yacht Catamaran με ελληνική σημαία, το Neptune, έκανε την πρώτη επίσημη του παρουσίαση<...> χθες στον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου. Το σκάφος είναι στην κατηγορία του το μοναδικό στη Μεσόγειο και το έκτο σε όλο τον κόσμο.
Είναι κατασκευασμένο στα ναυπηγεία Dufour της Γαλλίας, και ήρθε στην Ελλάδα από την αντιπρόσωπο της Dufour, την εταιρία Alemar<.> Optima Yachts.
Η παραγγελία για τη ναυπήγηση αυτού του ξεχωριστού σκάφους είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης μελέτης της διαρκών αναπτυσσόμενης ευρωπαϊκής αγοράς. Πληροί τις υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές του διάσημου γαλλικού ναυπηγείου, προσφέροντας ασφαλείς και άνετες συνθήκες πλεύσης ακόμη και σε εντάσεις 7-8 μποφόρ εξαιτίας της σχεδίασης τύπου catamaran και θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών πελατών.
Η Alemar Optima Yachts διαθέτει άλλα 70 ιστιοπλοϊκά σκάφη, τα οποία διατίθενται για ναύλωση. Το Neptune προσφέρεται με 3-4 άτομα πλήρωμα, ανάλογα με την πληρότητα, για μερική ή ολική ναύλωση από βάσεις ναυλώσεων της Ελλάδας, και της Ανατολικής και Δυτικής Μεσογείου.
Ο κ. Γιώργος Παναγάκος από την Alemar Optimal Yachts ανέφερε στο TDN ότι μεταξύ των μελλοντικών σχεδίων της εταιρίας είναι η παραγγελία και διάθεση ιστιοπλοϊκών σκαφών τύπου καταμαράν για μονοήμερες κρουαζιέρες, δηλαδή ειδικά σχεδιασμένα σκάφη χωρίς καμπίνες των οποίων η χωρητικότητα θα φθάνει τα 100 άτομα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024