Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔΕΤΑΠ: Παρουσίαση αποτελεσμάτων του νησιού της Ρόδου στο Ηράκλειο Κρήτης
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου - ΔΕΤΑΠ

ΔΕΤΑΠ: Παρουσίαση αποτελεσμάτων του νησιού της Ρόδου στο Ηράκλειο Κρήτης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στηΝ αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης ξενοδόχων Ηρακλείου η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας του νησιού της Ρόδου που πραγματοποίησε η ΔΕΤΑΠ, σε συνεργασία με […]

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στηΝ αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης ξενοδόχων Ηρακλείου η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας του νησιού της Ρόδου που πραγματοποίησε η ΔΕΤΑΠ, σε συνεργασία με την Επιστημονική<...>Ομάδα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου την περίοδο Μάιος – Οκτώβριος 2006, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, κ. Νικηφόρου Λαμπρινού.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν βουλευτές του νομού Ηρακλείου, εκπρόσωποι του Α’ και Β’ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης των νομών Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, των ξενοδοχειακών ενώσεων του νησιού, της ακαδημαϊκής κοινότητας από το ΤΕΙ Ηρακλείου, των Επιμελητηρίων, καθώς και του Αερολιμένα “Νικόλαος Καζαντζάκης”. Την παρουσίαση προλόγισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Γεώργιος Χατζημάρκος και παρουσίασαν οι κ.κ. Χαράλαμπος Λουκαράς, Διευθυντής της ΔΕΤΑΠ και Γιάννης Φώτης, Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Τουρισμού. Την εκδήλωση κάλυψαν όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Με αφορμή την παρουσίαση των αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η προοπτική εφαρμογής της συγκεκριμένης έρευνας για την τουριστική σαιζόν 2007 στο νησί της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων. Η έρευνα προτάθηκε να πραγματοποιηθεί την περίοδο Απρίλιος – Οκτώβριος 2007 με την ίδια μεθοδολογία που πραγματοποιείται στα νησιά Ρόδος και Κως. Η απόφαση της πραγματοποίησης ή μη της εν λόγω έρευνας θα ληφθεί από τους τοπικούς φορείς του νησιού της Κρήτης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024