Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΤο Σάββατο η παρουσίαση αποτελεσμάτων της Ετήσιας Έρευνας Τουρισμού στην Κω
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου - ΔΕΤΑΠ

Το Σάββατο η παρουσίαση αποτελεσμάτων της Ετήσιας Έρευνας Τουρισμού στην Κω

Την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ετήσιας πρωτογενούς έρευνας τουρισμού που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά σε τουρίστες του νησιού της Κω θα πραγματοποιήσει το προσεχές Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007, το ΕπιμελητήριοΔωδεκανήσου […]

Την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ετήσιας πρωτογενούς έρευνας τουρισμού που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά σε τουρίστες του νησιού της Κω θα πραγματοποιήσει το προσεχές Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007, το Επιμελητήριο<...>Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τη ΔΕΤΑΠ, την αναπτυξιακή του εταιρία και την Επιστημονική Ομάδα Τουρισμού.

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο ξενοδοχείο `Πανόραμα Κυπριώτης` και θα είναι ανοιχτή στο κοινό, θα γίνει εκτενής παρουσίαση των συμπερασμάτων, που προέκυψαν από την επεξεργασία των 1.577 ερωτηματολογίων και συμπληρώθηκαν στο διεθνή αερολιμένα του νησιού της Κω την καλοκαιρινή περίοδο που μας πέρασε. Τα συμπεράσματα που προέκυψαν κρίνονται σημαντικά τόσο για τους φορείς του νησιού όσο και για επιχειρήσεις που εμπλέκονται είτε άμεσα είτε έμμεσα με τον τουρισμού, καθώς αφορούν στη σύνθεση του προφίλ των τουριστών του νησιού της Κω, καθώς και στη αξιολόγηση του προορισμού και των παρεχομένων υπηρεσιών.

Πρέπει να επισημανθεί ότι η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Κω αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης έρευνας που πραγματοποιήθηκε το 2004 και μέρος της εκστρατείας του Επιμελητηρίου, για την συλλογή πρωτογενών στοιχείων από τους κύριους τουριστικούς προορισμούς (αεροδρόμια Ρόδου και Κω και κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Ρόδου). Η πρωτοβουλία αυτή έχει σαν στόχο την συλλογή όσο το δυνατό περισσότερων στοιχείων για την σύνθεση της πραγματικής εικόνας των τουριστών και επισκεπτών των νησιών της Δωδεκανήσου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024