Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςBarclays Cycle Hire βοηθά το Λονδίνο να γίνει μια φιλική στο ποδήλατο πόλη
Μια πραγματικά βιώσιμη εναλλακτική λύση στο αυτοκίνητο

Barclays Cycle Hire βοηθά το Λονδίνο να γίνει μια φιλική στο ποδήλατο πόλη

Πολλές χώρες έχουν ήδη θεσπίσει συστήματα εναλλακτικά της μετακίνησης με αυτοκίνητο. Η πιο γνωστή από αυτές είναι η Velib στο Παρίσι, η οποία έχει πάνω από 20.000 ποδήλατα προς ενοικίαση. […]

Πολλές χώρες έχουν ήδη θεσπίσει συστήματα εναλλακτικά της μετακίνησης με αυτοκίνητο<...>. Η πιο γνωστή από αυτές είναι η Velib στο Παρίσι, η οποία έχει πάνω από 20.000 ποδήλατα προς ενοικίαση.

“Έχουμε εξετάσει τα προγράμματα αυτά, ώστε να να μας βοηθήσουν στο δικό μας. Είναι σαφές ότι ένας καλό πρόγραμμα μίσθωσης ποδηλάτου αλλάζει μια πόλη προς το καλύτερο, καθώς και την αντίληψη των ανθρώπων για την ποδηλασία. Γνωρίζουμε επίσης ότι η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ένα ποδήλατο είναι σημαντική για τους χρήστες”. ο δήμαρχος του Λονδίνου, Boris Johnson, θεωρεί ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές του για τις μεταφορές. και συμπλήρωσε: “Το πρόγραμμα αυτό θα αποτελέσει μια πραγματικά βιώσιμη εναλλακτική λύση στο αυτοκίνητο και να ενθαρρύνει περισσότερους Λονδρέζους να ασχοληθούν με το ποδήλατο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024