Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚαι ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες στους αιθέρες της Κίνας

Και ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες στους αιθέρες της Κίνας

Με γοργά, αλλά σταθερά βήματα φαίνεται να προχωρούν οι προσπάθειες της Κυβέρνησης του Πεκίνου να προβεί στην ιδιωτικοποίηση πολλών τομέων της οικονομίας της, με πρώτο απτό αποτέλεσμα της προσπάθειας της, […]

Με γοργά, αλλά σταθερά βήματα φαίνεται να προχωρούν οι προσπάθειες της Κυβέρνησης του Πεκίνου να προβεί<...> στην ιδιωτικοποίηση πολλών τομέων της οικονομίας της, με πρώτο απτό αποτέλεσμα της προσπάθειας της, την ιδιωτικοποίηση τομέων της πολιτικής αεροπορίας.

Έτσι, στα πλαίσια αυτών των ριζικών αλλαγών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2005, η πρώτη πτήση της πρώτης ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας της Κίνας, της Okay, σύμφωνα με μεταδόσεις του BBC. Πιο συγκεκριμένα, το αεροσκάφος της εταιρίας Okay απογειώθηκε από την Τιαντζίν της βόρειας Κίνας και προσγειώθηκε στην πόλη Τσανγκσά της κεντρικής.

Μάλιστα, μετά την Okay θα αρχίσουν να λειτουργούν τρεις ακόμη ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες, καθώς από ότι φαίνεται η εποχή των χαμηλού κόστους πτήσεων έφθασε και στην Κίνα, σε μια αγορά με εν δυνάμει τεράστια ζήτηση για φθηνά αεροπορικά ταξίδια.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι εσωτερικές πτήσεις στην Κίνα σημείωσαν τον περασμένο χρόνο αύξηση κατά 40%, φθάνοντας στις 120 εκατ. πτήσεις τον χρόνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024