Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημιουργία τουριστικών πακέτων για Τούρκους τουρίστες, προς τα Ιόνια νησιά
Συνέδρια

Δημιουργία τουριστικών πακέτων για Τούρκους τουρίστες, προς τα Ιόνια νησιά

Ο πρόεδρος του ΕΤΕΕ κ. Παναγιώτης Κουτσίκος συζήτησε με τον δήμαρχο Ζακύνθου, κ. Παύλο Κολοκοτσά, την αδελφοποίηση του Δήμου Ζακύνθου με αντίστοιχη πόλη της Τουρκίας.

Στις 9, 10 και 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Ζάκυνθο συνέδριο με θέμα “Ανάπτυξη του Τουρισμού των Ελληνικών Νήσων, Επιχειρηματικότητα – Τεχνολογία”. Ο πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΕΤΕΕ), κ. Παναγιώτης Κουτσίκος, ανέπτυξε το θέμα για τον τουρισμό μεταξύ Τουρκίας και νησιών του Ιονίου. Συγκεκριμένα, τη δημιουργία τουριστικών πακέτων για Τούρκους τουρίστες, οι οποίοι θα επισκέπτονται τη Ζάκυνθο, τη Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Ταυτόχρονα, μίλησε για την επίτευξη καλύτερων επιχειρηματικών-τουριστικών σχέσεων.

Ο κ. Κουτσίκος εισηγήθηκε και συζήτησε με τον δήμαρχο Ζακύνθου, κ. Παύλο Κολοκοτσά, την αδελφοποίηση του Δήμου Ζακύνθου με αντίστοιχη πόλη της Τουρκίας. Επίσης, ανέπτυξε τις προοπτικές του τουρισμού για το 2016 οι οποίες είναι πολύ θετικές και εκτιμάται ότι το σύνολο των τουριστών που θα επισκεφτούν την Ελλάδα θα φτάσει το 1.150.000.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε το επόμενο Συνέδριο Τουρισμού Ιόνιων Νήσων να πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024