Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμική η παρουσία του HAPCO στην 23η Philoxenia

Δυναμική η παρουσία του HAPCO στην 23η Philoxenia

Το παρόν για τέταρτη συνεχή χρονιά έδωσε και φέτος στην 23η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia ο HAPCO. Η φετινή Philoxenia, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, παρουσίασε διευρυμένες παράλληλες εκδηλώσεις, οι […]

Το παρόν για τέταρτη συνεχή χρονιά έδωσε και φέτος στην 23η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia ο HAPCO. Η φετινή Philoxenia, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, παρουσίασε διευρυμένες παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες κάθε χρόνο<...>ενισχύουν τα οφέλη που αποκομίζουν οι συμμετέχοντες, ενώ το πρόγραμμα με τους Hosted Buyers φέτος ήταν καλύτερα οργανωμένο, χτίζοντας περισσότερες και ουσιαστικότερες επαγγελματικές σχέσεις και συμφωνίες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν επαφές με τα μέλη του HAPCO από τη Βόρεια Ελλάδα και με επαγγελματίες του χώρου που έδειξαν ενδιαφέρον για τις δράσεις του Συνδέσμου. Το stand του HAPCO φιλοξένησε αντιπροσωπεία από μέλη του όπως είναι τα Capsis Hotels & Resorts, το Club Hotel Loutraki Conference Resort & Casino, το Park Hotel Athens και η Εταιρία Συμβούλων Plegma S.A., τα οποία συμμετείχαν ως συνεκθέτες. Επιπλέον, οι εταιρίες-μέλη Interdynamic S.A. και Louis Hellenic Cruises χρησιμοποίησαν το stand του Συνδέσμου, προκειμένου να διαθέσουν υλικό προβολής και προώθησης.

Ο HAPCO εκπροσωπήθηκε στην επίσημη Τελετή Έναρξης της έκθεσης από τον Πρόεδρο κ. Δ. Μάντζιο, τον Αντιπρόεδρο κ. Π. Ποδηματά και την Γενική του Διευθύντρια κα Λ. Μαστρονικολή. Μετά την Τελετή Έναρξης ακολούθησε απονομή βραβείων κοινού «Προορισμοί – Ξενοδοχεία», στα οποία μάλιστα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δ. Μάντζιος βράβευσε το Thermae Sylla SPA Wellness Hotel ως το «Καλύτερο ξενοδοχείο spa» στην Ελλάδα.

H εταιρία P.C. Podimatas Audiovisual S.A., μέλος του HAPCO, είχε την ευθύνη, την παραγωγή και τη διάθεση του οπτικοακουστικού εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης και της απονομής των βραβείων. Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου παρευρέθη στην απονομή βραβείων «ΜΟΡΦΕΑΣ» καθώς επίσης και στην εκδήλωση βράβευσης καλύτερων ταξιδιωτικών διαφημιστικών εντύπων τουριστικών γραφείων μελών του HATTA.

Ο HAPCO εκπροσωπήθηκε από την Γενική του Διευθύντρια κα Λ. Μαστρονικολή, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς επίσης και από τον Υπεύθυνο Marketing και Επικοινωνίας κ. Γ. Κυπαρισσόπουλο, στην Ημερίδα «Ηλεκτρονικά Συστήματα Διαχείρισης & Marketing Τουριστικών Προορισμών: Ισχύουσα Κατάσταση, Διεθνείς Τάσεις και Προοπτικές».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024