Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο πλαίσιο που έθεσε ο Πρωθυπουργός για τακτική επαφή και επικοινωνία, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας

Στο πλαίσιο που έθεσε ο Πρωθυπουργός για τακτική επαφή και επικοινωνία, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας

Στο πλαίσιο που έθεσε ο Πρωθυπουργός για τακτική επαφή και επικοινωνία, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βουλγαράκης, συναντήθηκε την Τρίτη με τους βουλευτές των Νομών […]

Στο πλαίσιο που έθεσε ο Πρωθυπουργός για τακτική επαφή και επικοινωνία, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βουλγαράκης, συναντήθηκε την Τρίτη με τους βουλευτές των Νομών Δωδεκανήσου κ.κ. Αριστοτέλη Παυλίδη και Αναστάσιο Καραμάριο, Λέσβου κ. Ιωάννη Γιαννέλη, Κέρκυρας κ. Νικόλαο Δένδια, Χίου κ. Ιωάννη Κοσμίδη, Σάμου κ.Θαλασσινό Θαλασσινό και Κυκλάδων κ. Βρούτση Ιωάννη και κα Μανούσου-Μπινοπούλου Αριάδνη. Στη συνάντηση που ήταν παρών και ο υφυπουργός κ. Πάνος Καμμένος, οι βουλευτές εξέθεσαν τα προβλήματα των νησιών τους και υπήρξε δέσμευση για συνεργασία και συνεχή παρακολούθηση όλων των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες της νησιωτικής Ελλάδας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024