Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημερωτική εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας για τα προγράμματα εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων

Ενημερωτική εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας για τα προγράμματα εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων

Στα πλαίσια του διαπεριφερειακού σεμιναρίου με θέμα `Οικονομική Ανάπτυξη Περιοχών με Περιφερειακά Αεροδρόμια`, που γίνεται στην ΑΝΕΜ (ΑναπτυξιακήΕταιρία Μαγνησίας) στα πλαίσια του προγράμματος DEAR, πραγματοποιήθηκε χτες, Δευτέρα 10 Απριλίου 2006, […]

Στα πλαίσια του διαπεριφερειακού σεμιναρίου με θέμα `Οικονομική Ανάπτυξη Περιοχών με Περιφερειακά Αεροδρόμια`, που γίνεται στην ΑΝΕΜ (Αναπτυξιακή<...>Εταιρία Μαγνησίας) στα πλαίσια του προγράμματος DEAR, πραγματοποιήθηκε χτες, Δευτέρα 10 Απριλίου 2006, στο κτίριο της ΑΝΕΜ εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, που περιελάμβανε ενημέρωση από την Τράπεζα Πειραιώς για τα προγράμματα εκσυγχρονισμού των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια, ως αποτέλεσμα των συνεχών προσπαθειών της Ένωσης Ξενοδόχων για προετοιμασία των μελών της έναντι των αλλαγών που αναμένονται στα διαδικασίες ελέγχων κι αδειοδότησης, απονεμήθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης σεμιναρίων με θέμα `Υγιεινή & Ασφάλεια` του Ε.Φ.Ε.Τ. (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων), που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι σε 5 σημεία σε όλο το Πήλιο και συγκεκριμένα: Καλά Νερά, Τσαγκαράδα, Βυζίτσα, `Αγιο Ιωάννη και Πορταριά, καθώς και σε ένα τμήμα εργαζόμενων σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βόλο. Συνολικά τα παραπάνω προγράμματα παρακολούθησαν 150 ξενοδόχοι και εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία, οι οποίο σήμερα παρέλαβαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Το σεμινάριο αποτελούνταν από εκπαίδευση σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας, σύμφωνα με όσα ορίζει ο Ε.Φ.Ε.Τ. για όλες τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις οποίες κατατάσσονται και τα ξενοδοχεία, που προσφέρουν τουλάχιστον υπηρεσίες πρωινού, κι ολοκληρώθηκε με διαδικασία εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν από Αξιολογητές του επίσημου Μητρώου Αξιολογητών του Ε.Φ.Ε.Τ.

Σημειώνεται ότι στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα, η Ένωση Ξενοδόχων, πρόκειται να πραγματοποιήσει και νέο κύκλο σεμιναρίων, ώστε να καταρτιστούν κι οι υπόλοιποι ξενοδόχοι σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024