Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ ιδιωτικοποίηση της Ο.Α. στην ατζέντα Βερελή-Χριστοδουλάκη

Η ιδιωτικοποίηση της Ο.Α. στην ατζέντα Βερελή-Χριστοδουλάκη

Το θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων των υπουργών Οικονομίας, Νίκου Χριστοδουλάκη και Μεταφορών Χρήστου Βερελή. Η προθεσμία των διαπραγματεύσεων με τον “προτιμητέο υποψήφιο” έληξε από […]

Το θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>, είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων των υπουργών<...> Οικονομίας, Νίκου Χριστοδουλάκη και Μεταφορών Χρήστου Βερελή.

Η προθεσμία των διαπραγματεύσεων με τον "προτιμητέο υποψήφιο" έληξε από τις 18 Οκτωβρίου, και ο σύμβουλος ιδιωτικοποίησης CSFB έχει δηλώσει πως θα δώσει την εισήγησή του μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Πάντως, σύμφωνα και με δημοσιεύματα του τύπου, η εισήγηση του συμβούλου ιδιωτικοποίησης της ΟΑ<.>, δεν έχει ακόμα παραδοθεί.

Υπάρχουν δύο σενάρια για το τι μέλλει γενέσθαι με την ιδιωτικοποίηση του εθνικού αερομεταφορέα, που αφορούν, όπως είχε δηλώσει και παλιότερα ο υπουργός Μεταφορών, είτε στην υπογραφή προσυμφώνου με την εταιρία ΑΧΟΝ, ώστε στη συνέχεια και μέχρι την υπογραφή της τελικής συμφωνίας να λυθούν όλες οι νομοθετικές εκκρεμότητες, είτε στο ότι ο σύμβουλος θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον άλλο υποψήφιο, την αυστραλιανή IAS.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024