Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΛαφαζάνης: Η Ολυμπιακή οδηγείται άρον-άρον στο κλείσιμο
"Εθνικό πολιτικό έγκλημα τα σχέδια της Κυβέρνησης"

Λαφαζάνης: Η Ολυμπιακή οδηγείται άρον-άρον στο κλείσιμο

Για κλείσιμο άρον-άρον της Ολυμπιακής και χάρισμα της σε ιδιωτικά συμφέροντα, με τους χιλιάδες εργαζόμενους στην εταιρία είτε στον δρόμο είτε σε εργασιακό μεσαίωνα έκανε λόγο ο υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ και βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Β’ Πειραιά, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, ερμηνεύοντας τις δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών…

Για κλείσιμο άρον-άρον της Ολυμπιακής και χάρισμα της σε ιδιωτικά συμφέροντα, με τους χιλιάδες εργαζόμενους στην εταιρία είτε στον δρόμο είτε σε εργασιακό μεσαίωνα έκανε λόγο ο υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής<...>του ΣΥΝ και βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Β’ Πειραιά, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, ερμηνεύοντας τις δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, σχετικά με το θέμα του εθνικού μας αερομεταφορέα.

Το νέο διάδοχο σχήμα του κ. Χατζηδάκη θα είναι, κατά τον κ. Λαφαζάνη, το «φάντασμα» της παλιάς Ολυμπιακής και θα μοιάζει περισσότερο με τις γνωστές αεροπορικές εταιρίες φθηνού κόστους και ευκαιρίας. “Αυτή η απαράδεκτη πορεία δεν είναι μονόδρομος για την Ολυμπιακή” τόνισε, εξηγώντας πως “ο μονόδρομος αφορά στις πολιτικές της κυβέρνησης, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων που παρέδωσαν την Ολυμπιακή στην συκοφαντία και την καταδίκασαν στην εγκατάλειψη”.

“Τα σχέδια της κυβέρνησης” κατέληξε “συνιστούν εθνικό πολιτικό έγκλημα, που στρέφεται όχι μόνο κατά των εργαζομένων, αλλά και σε βάρος της χώρας και της ασφάλειάς της και ειδικότερα σε βάρος της ελληνικής περιφέρειας. Αυτοί οι σχεδιασμοί πρέπει να βρουν τη σθεναρή αντίσταση του ελληνικού λαού με στόχο μια Ολυμπιακή ανασυγκροτημένη, δημόσια, με κοινωνικό και εθνικό ρόλο”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024