Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι οργανωτές εκθέσεων και συνεδρίων δηλώνουν ενδιαφέρον για το Τουριστικό Επιμελητήριο

Οι οργανωτές εκθέσεων και συνεδρίων δηλώνουν ενδιαφέρον για το Τουριστικό Επιμελητήριο

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων & Συνεδρίων (ΣΕΟΕΣ), με σχετική ανακοίνωση του προς τον τύπο, χαιρετίζει την ανακοίνωση των έντεκα τουριστικών φορέων που ετάχθησαν υπέρ της δημιουργίας Τουριστικού Επιμελητηρίου και […]

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων & Συνεδρίων (ΣΕΟΕΣ), με σχετική ανακοίνωση του προς τον τύπο, χαιρετίζει την ανακοίνωση<...> των έντεκα τουριστικών φορέων που ετάχθησαν υπέρ της δημιουργίας Τουριστικού Επιμελητηρίου και εκφράζει το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στην ίδρυσή του.

Ο ΣΕΟΕΣ, υπενθυμίζει, ότι, δια του προέδρου του Τάσου Κούμανη, από πολλών ετών είχε συμμετάσχει στις πρωτοβουλίες ιδρύσεως του εν λόγω επιμελητηρίου.

Στην σχετική ανακοίνωση του αναφέρει ότι τα μέλη του ΣΕΟΕΣ, καταξιωμένες εταιρίες οργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων, συμβάλλουν τα μέγιστα με τη δραστηριότητά τους, στην ανάπτυξη του Συνεδριακού και Εκθεσιακού Τουρισμού και αναμφισβήτητα δικαιούνται συμμετοχή στο Τουριστικό Επιμελητήριο.

Εκφράζουν δε τη βεβαιότητα ότι η επιθυμία τους αυτή θα τύχει της αποδοχής του συνόλου των τουριστικών φορέων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024