Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣΤΕΚ: Μεγάλες καθυστερήσεις σε πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών
Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου

ΣΤΕΚ: Μεγάλες καθυστερήσεις σε πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών

Την έντονη ανησυχία του για τις συχνές και κάποτε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις σε πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών, που έχουν ως αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλη ταλαιπωρία και δυσαρέσκεια στους επιβάτες, κύπριους […]

Την έντονη ανησυχία του για τις συχνές και κάποτε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις σε πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών, που έχουν ως αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλη ταλαιπωρία και δυσαρέσκεια στους επιβάτες, κύπριους και ξένους, που<...>ταξιδεύουν από και προς την Κύπρο, εξέφρασε ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου – ΣΤΕΚ.

Πολύ αρνητική είναι επίσης η διαπίστωση ότι για αυτές τις καθυστερήσεις υπάρχει ελλιπής ή ακόμα και καθόλου έγκαιρη ενημέρωση, με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλη ταλαιπωρία και δυσαρέσκεια στους ταξιδιώτες.

“Σε μια περίοδο που ο Εθνικός Αερομεταφορέας καταβάλλει προσπάθειες για εκσυγχρονισμό και ποιοτική αναβάθμιση, προϋπόθεση ώστε να ξεπεράσει σταδιακά την οικονομική κρίση, που αντιμετωπίζει, αλλά και να διασφαλίσει ψηλά επίπεδα ανταγωνιστικότητας, είναι αδιανόητο να αφήνεται να πλήττεται αρνητικά και καίρια με αυτό τον τρόπο το κύρος και η αξιοπιστία της Εταιρίας στα μάτια των πελατών, αλλά και των συνεργατών της.

Συνέπεια και αξιοπιστία στην εκτέλεση των πτήσεων εντός των προδιαγεγραμμένων χρονοδιαγραμμάτων οφείλει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής, αφού είναι θέματα που άπτονται όχι μόνο αυτής τούτης της επιχειρηματικής επιβίωσης και ανόρθωσης της Εταιρίας, αλλά και γενικότερα της προσελκυστικότητας της Κύπρου σαν τουριστικού προορισμού ψηλών προδιαγραφών και ποιότητας”. Επεσήμανε σε ανακοίνωση του ο ΣΤΕΚ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024