Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗμερίδα για τον Προσβάσιμο Τουρισμό
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Ημερίδα για τον Προσβάσιμο Τουρισμό

Ημερίδα με θέμα τον “Προσβάσιμο Τουρισμό” διοργανώνει την προσεχή Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2007, το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η αναζήτηση ενεργειών, πρωτοβουλιών και δράσεων της πολιτείας, των τουριστικών φορέων και της αυτοδιοίκησης…

Ημερίδα με θέμα τον “Προσβάσιμο Τουρισμό” διοργανώνει την προσεχή Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2007, το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η αναζήτηση<...>ενεργειών, πρωτοβουλιών και δράσεων της πολιτείας, των τουριστικών φορέων και της αυτοδιοίκησης, σε θέματα προσβάσιμου τουρισμού.

Την έναρξη εργασιών της ημερίδας θα σημάνουν με ομιλίες τους η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κα Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, η βουλευτής Επικρατείας και Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για θέματα ΑΜΕΑ κα Ελευθερία Μπερνιδάκη – `Αλντους και η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Μαρία Γιαννίρη.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προσβασιμότητας ΑΜΕΑ, κ. Σπύρος Σταυριανόπουλος θα μιλήσει για “Προσβασιμότητα – `Ατομα με αναπηρία”, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EWORX, κ. Σπύρος Μιχαηλίδης για “Το διαδικτυακό παράθυρο στον Ευρωπαϊκό Τουρισμό για όλους”, ο Συντονιστής της ΕΝΑΤ, κ. Ivor Ambrose για “Το Ευρωπαϊκό δίκτυο για τον προσβάσιμο τουρισμό για εσάς, για την Ελλάδα, για το μέλλον του Ευρωπαϊκού τουρισμού” και τέλος ο κ. Γριβέας Κυριάκος, Μέλος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής θα μιλήσει για την “Αναγκαιότητα Αναπήρων στους Αθλητικούς Χώρους”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024