Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΤΕΚ: Θέμα άμεσης αντιμετώπισης η πάταξη της ηχορύπανσης
Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου

ΣΤΕΚ: Θέμα άμεσης αντιμετώπισης η πάταξη της ηχορύπανσης

“Η πάταξη της ηχορύπανσης χρήζει άμεσης αντιμετώπισης και όχι αναστολής των μέτρων αποτελεσματικού ελέγχου” τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), κατόπιν της πρόσφατης συζήτησης ενώπιον της […]

“Η πάταξη της ηχορύπανσης χρήζει άμεσης αντιμετώπισης και όχι αναστολής των μέτρων αποτελεσματικού ελέγχου” τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), κατόπιν της πρόσφατης συζήτησης ενώπιον της Κοινοβουλευτικής<...>Επιτροπής Εσωτερικών για το θέμα. “Η μεγάλη αναβλητικότητα στην πάταξη του άκρως ανησυχητικού αυτού φαινομένου, έχει οδηγήσει στην κακοφημία και την αμαύρωση της εικόνας μίας Ευρωπαϊκής Τουριστικής Κύπρου” υπογραμμίζει.

Κατά τον ΣΤΕΚ, τυχόν προσωρινή αναστολή ή έστω χαλάρωση των μέτρων ελέγχου της ηχορύπανσης θα σημαίνει στην πράξη μόνιμη ανοχή της ηχορύπανσης. `Αλλωστε είναι πολύ γνωστό ότι «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού». Καλείται λοιπόν η Βουλή και όλοι οι εμπλεκόμενοι να ενεργήσουν κατά τρόπο συλλογικό και υπεύθυνο, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, προς υιοθέτηση των αναγκαίων εκσυγχρονιστικών νομοθετικών και άλλων ρυθμίσεων, κατά το πρότυπο τουριστικά ανεπτυγμένων χωρών, με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την προστασία των πολιτών καθώς και των φιλοξενουμένων τουριστών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024