Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση υπουργού Απασχόλησης με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Συνάντηση υπουργού Απασχόλησης με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Στα πλαίσια της προγραμματισμένης τους απεργίας, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Αττικής πραγματοποίησαν χθες στις 10 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος….

Στα πλαίσια της προγραμματισμένης τους απεργίας, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Αττικής πραγματοποίησαν χθες στις<...> 10 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ακολούθησε πορεία προς το υπουργείο Απασχόλησης, που προκάλεσε σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας, για να συναντηθεί τελικά αντιπροσωπεία των ξενοδοχοϋπαλλήλων με τον υπουργό Απασχόλησης κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι γνωστοποίησαν στον υπουργό τα αιτήματα τους και του ζήτησαν να παρέμβει, ανακοίνωσαν πως θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους τις επόμενες μέρες.

Τέλος, όσον αφορά στα αιτήματα τους, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και αυτά για την υπογραφή τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, κατώτερο μισθό στα 1.100 ευρώ και μείωση του χρόνου εργασίας σε 35ωρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024