Τελευταία νέα
Αρχική23α World Travel Awards: Η HotelBrain Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ελλάδα
Hotel management

23α World Travel Awards: Η HotelBrain Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Η HotelBrain ξανά στο βάθρο της Κορυφαίας στην Ευρώπη Εταιρείας Διαχείρισης Ξενοδoχείων, στα φετινά 23α World Travel Awards

Ως η Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ευρώπη (Europe’s Leading Hotel Management Company), αλλά και ως η Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ελλαδα (Greece’s Leading Hotel Management Company) ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η HotelBrain στην απονομή των 23ων World Travel Awards, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Σαρδηνία.

Στην τελετή απονομής των 23ων “Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας” –όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα συγκεκριμένα βραβεία-, που φέτος φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Forte Village της Σαρδηνίας και συγκέντρωσαν την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, η HotelBrain απέσπασε τις διακρίσεις

  • HotelBrain, Europe’s Leading Hotel Management Company World Travel Award
  • HotelBrain, Greece’s Leading Hotel Management Company World Travel Award

και αναδείχθηκε η νικήτρια στην κατηγορία της, στην οποία συμμετείχαν ηχηρές αντίστοιχες εταιρείες από όλη την Ευρώπη, όπως οι Xotels, Interstate Europe Hotels & Resorts, Michels & Taylor και Oetker Collection.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain κ. Πάνος Παλαιολόγος δηλώνει σχετικά: “Αυτή η σημαντική διάκριση που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας κατατάσσει στην κορυφή της ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς, γεμίζει όλη την ομάδα μας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για τα μελλοντικά μας βήματα”.

Στη φωτογραφία οι κ.κ. Ελένη Τζάνου Chief Operating Officer, Ρούλα Κόρμπου Director of Sales & Revenue και Φλώρα Παρασκευοπούλου PR & Communication Director κατά την παραλαβή των δύο βραβείων της HotelBrain στη χθεσινή απονομή των World Travel Awards.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024