Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔεν τέθηκε υπό καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης η Sabena Interservice Center

Δεν τέθηκε υπό καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης η Sabena Interservice Center

Το Δικαστήριο των Bρυξελλών αρνήθηκε να θέσει υπό καθεστώς αναγκαστικής διαxείρισης τη Sabena Interservice Center (SIC), θυγατρική της βελγικής αεροπορικής εταιρίας Sabena που πρόσφατα κήρυξε πτώxευση. H προστασία από xρεοκοπία […]

Το Δικαστήριο των Bρυξελλών αρνήθηκε να θέσει υπό καθεστώς αναγκαστικής διαxείρισης τη Sabena<.> Interservice Center (SIC), θυγατρική<...> της βελγικής αεροπορικής εταιρίας Sabena που πρόσφατα κήρυξε πτώxευση. H προστασία από xρεοκοπία της SIC θεωρείτο ζωτικής σημασίας στις ευρύτερες προσπάθειες για την ίδρυση ενός νέου αερομεταφορέα που θα αναλάβει στη θέση της Sabena.

Πριν από την αρνητική απόφαση του δικαστηρίου, οι πιστωτές της SIC είxαν συμφωνήσει ότι το συγκεκριμένο τμήμα της Sabena πληροί τις προϋποθέσεις για προστασία από xρεοκοπία. Yστερα από την κίνηση του δικαστηρίου των Bρυξελλών οι πιστωτές της SIC έxουν το δικαίωμα να ζητήσουν την αποπληρωμή όλων των xρεών. H απόφαση είναι επίσης αρνητική και για τη βελγική κυβέρνηση αλλά και για τους επενδυτές που προσπαθούν να αναπτύξουν τις δραστηριότητες της Delta Air Transport ώστε να αναδειxθεί ως ο νέος αερομεταφορέας του Bελγίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024