Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜεγαλώνει ο ανταγωνισμός στον εναέριο χώρο της Κύπρου

Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στον εναέριο χώρο της Κύπρου

Μετά την πρώτη Μαΐου που αναμένεται να ξεκινήσουν πτήσεις μεταξύ Κύπρου, Αθήνας, και Λονδίνου δύο ιδιωτικές εταιρίες η Helios Airlines και Aegean Airlines, ο ανταγωνισμός που θα υποστούν οι Κυπριακές […]

Μετά την πρώτη Μαΐου που αναμένεται να ξεκινήσουν πτήσεις μεταξύ Κύπρου, Αθήνας, και Λονδίνου δύο<...> ιδιωτικές εταιρίες η Helios Airlines και Aegean Airlines, ο ανταγωνισμός που θα υποστούν οι Κυπριακές Αερογραμμές θα είναι πολύ μεγάλος σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο των δύο εταιριών, η Helios Airlines θα καθιερώσει δύο πτήσεις ημερησίως (πρωί και απόγευμα) για το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” στην Αθήνα και μια πτήση (απόγευμα) για το Heathrow στο Λονδίνο. Παράλληλα, η Aegean Airlines θα δρομολογήσει τρεις πτήσεις ημερησίως με προορισμό την Αθήνα.

Από την άλλη πλευρά, και με στόχο να αντιμετωπίσουν την πίεση των τιμών που θα υποστούν οι Κυπριακές Αερογραμμές, τονίζουν τα δημοσιεύματα έχουν έρθει σε συμφωνία με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τις πτήσεις η μία της άλλης, προς εξυπηρέτηση των πελατών τους. Η συμφωνία επίσης, θα δίνει τη δυνατότητα στους Κυπρίους που χρησιμοποιούν τις Ολυμπιακές Αερογραμμές να έχουν μεγάλες εκπτώσεις στα εισιτήρια εσωτερικού.

Επίσης, οι Κυπριακές Αερογραμμές εξετάζουν και την προοπτική ένταξής τους σε κάποια από τις παγκόσμιες συμμαχίες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των αερομεταφορών. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι οι Κ.Α. και η Ολυμπιακή Αεροπορία υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα συμφωνία, με την οποία οι Κ.Α. θα ναυλώνουν έως τις 27 Μαρτίου αεροσκάφος της eurocipria με τα πληρώματά του, για να το χρησιμοποιεί η Ο.Α.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024