Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔέκα εκατ. επιβάτες ταξίδεψαν πέρυσι με την easyJet για επαγγελματικούς λόγους
Αεροπορικές εταιρείες

Δέκα εκατ. επιβάτες ταξίδεψαν πέρυσι με την easyJet για επαγγελματικούς λόγους

Όλες οι θέσεις στις πάνω από 1.200 καθημερινές πτήσεις της easyJet, διαθέτονται μέσω της υπηρεσίας κράτησης συγκεκριμένων θέσεων, ενισχύοντας περαιτέρω την εμπειρία των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

H easyJet μετέφερε 10 εκατ. επιβάτες που ταξίδεψαν για επαγγελματικούς λόγους το 2012. Αυτό το ορόσημο αποδεικνύει την επιτυχία της easyJet στην προσέλκυση επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Η easyJet κατέχοντας πλεονεκτική θέση στην ευρωπαϊκή αγορά της αερομεταφοράς μικρών αποστάσεων, έχει σημαντική παρουσία σε 50 κύρια αεροδρόμια στην Ευρώπη. Οι πτήσεις της easyJet είναι διαθέσιμες μέσω όλων των μεγάλων Global Distribution Systems (GDS) και Travel Management Centers (TMCs) σε όλη την Ευρώπη, για να διασφαλιστεί ότι οι εταιρικοί πελάτες έχουν εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα της και η εταιρεία έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο όσον αφορά τις εταιρικές ταξιδιωτικές προσφορές. Στη Γαλλία για παράδειγμα, έχει υπογράψει περίπου 50 συμβόλαια με εταιρείες, ορισμένες εκ των οποίων είναι εισηγμένες στο CAC 40 (χρηματιστήριο). Η τελευταία μεγάλη συμφωνία που υπέγραψε η easyJet είναι με το Δημόσιο Τομέα της Σκωτίας. Συνολικά, περίπου 25% των εργαζομένων στη Σκωτία θα επωφεληθούν από τη συμφωνία αυτή.

Τα εισιτήρια Flexi fare προσφέρουν ευελιξία σε προσιτή τιμή, επιτρέποντας στους επιβάτες να αλλάξουν το εισιτήριό τους χωρίς χρέωση και χωρίς περιορισμούς κατά τη διάρκεια ενός μηνός και έως 2 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης τους. Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων της υπηρεσίας Speedy Boarding, που επιτρέπει στους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, να επιβιβαστούν πρώτοι στο αεροσκάφος και να εξοικονομήσουν περισσότερο χρόνο, καθώς δεν περιμένουν στην ουρά. Όλες οι θέσεις στις πάνω από 1.200 καθημερινές πτήσεις της easyJet, διαθέτονται μέσω της υπηρεσίας κράτησης συγκεκριμένων θέσεων, ενισχύοντας περαιτέρω την εμπειρία των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, δήλωσε: “Στο δύσκολο αυτό οικονομικό περιβάλλον που διανέμουμε, οι εταιρίες είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Οι επαγγελματίες έχουν ‘επιχειρηματική λογική’, δεν πληρώνουν για business class για πτήσεις μικρών αποστάσεων. Αυτό που ψάχνουν είναι η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία, η ευελιξία και καλή σχέση τιμής-αξίας προσφερόμενης υπηρεσίας και αυτό ακριβώς προσφέρει η easyJet, καθώς το πιστεύω της είναι – να κάνουμε τα ταξίδια εύκολα και προσιτά.

Η easyJet έχει αναγνωριστεί ως η προφανή εναλλακτική λύση για την ανάπτυξη του υγιούς ανταγωνισμού. Έχει πρόσφατα αποκτήσει το δικαίωμα πτήσεων σε σημαντικά επαγγελματικά δρομολόγια, όπως Μιλάνο Linate-Ρώμη Fiumicino, Λονδίνο Gatwick-Μόσχα και Λονδίνο Gatwick-Λουξεμβούργο, καταρρίπτοντας τα τελευταία ευρωπαϊκά μονοπώλια και παρέχοντας πραγματικά οφέλη στους καταναλωτές”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024