Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Travelport επεκτείνει την πρόσβαση των Ελλήνων ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Transavia Netherlands
Τεχνολογία

Η Travelport επεκτείνει την πρόσβαση των Ελλήνων ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Transavia Netherlands

Η Transavia Airlines έκανε το ντεμπούτο της στα Συστήματα Διεθνούς Διανομής (GDS) με την Travelport το 2012 και έκτοτε έχει επεκτείνει την προσφορά της συμπεριλαμβάνοντας δρομολόγια προς πολλαπλούς προορισμούς στη Βόρεια Αφρική και Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Η Travelport, πρωτοπόρος πάροχος λύσεων επεξεργασίας κρίσιμων συναλλαγών και δεδομένων προς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια βιομηχανία ταξιδίων και η Transavia Airlines, ένας ολλανδικός μεταφορέας χαμηλού κόστους, ανακοίνωσαν επέκταση των δραστηριοτήτων του Ολλανδικού μεταφορέα στα ταξιδιωτικά πρακτορεία που είναι συνδεδεμένα με την Travelport στην Ελλάδα. Η Transavia Airlines έκανε το ντεμπούτο της στα Συστήματα Διεθνούς Διανομής (GDS) με την Travelport το 2012 και έκτοτε έχει επεκτείνει την προσφορά της συμπεριλαμβάνοντας δρομολόγια προς πολλαπλούς προορισμούς στη Βόρεια Αφρική και Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

“Η επέκταση στην παγκόσμια κάλυψη αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα της προοδευτικά αυξανόμενης στρατηγικής μας διανομής” είπε ο Rob van Dam, αντιπρόεδρος Πωλήσεων της  Transavia Airlines. “Χαιρόμαστε που μπορέσαμε νε επεκτείνουμε την προσφορά μας στο GDS προς τους Έλληνες πράκτορες και προσβλέπουμε στη σύσφιγξη των από μακρού σχέσεών μας με την Travelport”.

Ο κ. Λεωνίδας Ζώτος, γενικός διευθυντής για την Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ της Travelport δήλωσε: “Με πάνω από 6 εκατ. επιβάτες που ταξιδεύουν προς ένα τεράστιο αριθμό προορισμών, η Τransavia Airlines είναι ένας πολύ σημαντικός αερομεταφορέας εταίρος για εμάς και είμαστε ευχαριστημένοι που μπορούμε τώρα να προσφέρουμε αυτή τη διευκόλυνση στους Έλληνες πελάτες μας – γραφεία τουρισμού. Είναι κομμάτι της ευρύτερης δεσμεύσεώς μας να προσφέρουμε στα πρακτορεία τις μεγαλύτερες δυνατόν διευκολύνσεις, με τον τρόπο που εκείνοι επιθυμούν”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024