Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsH NetApp Endura προπονείται στο ξενοδοχείο Atlantica Aeneas Resort & Spa στην Αγία Νάπα

H NetApp Endura προπονείται στο ξενοδοχείο Atlantica Aeneas Resort & Spa στην Αγία Νάπα

H NetApp Endura είναι μία από τις επαγγελματικές ομάδες του γερμανικού Road Racing Cycling. Ο πρώην Γερμανός πρωταθλητής στην ποδηλασία Jens Heppner είναι ο διευθυντής της ομάδας και ο πρώην […]

H NetApp Endura είναι μία από τις επαγγελματικές ομάδες του γερμανικού Road Racing Cycling. Ο πρώην Γερμανός πρωταθλητής στην ποδηλασία Jens Heppner είναι ο διευθυντής της ομάδας και ο πρώην ποδηλάτης Enrico Poitschke είναι πλέον ο αθλητικός διευθυντής της NetApp Endura. Μαζί με άλλους τρεις επαγγελματίες ποδηλάτες της ομάδας(Jan Barta, Ralf Matzka και Michael Schwarzmann) βρέθηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο πεντάστερο ξενοδοχείο Atlantica Aeneas Resort & Spa στην Αγία Νάπα, για κάνουν ένα μέρος της εκπαίδευσής τους και προετοιμασία για τη νέα σεζόν ποδηλασίας. Οι ποδηλάτες της NetApp Endura συμμετάσχουν σε μια σειρά από σημαντικές ποδηλατικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Tour De France.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024