Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Hilton Αθηνών εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Germaine de Capuccini

Το Hilton Αθηνών εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Germaine de Capuccini

Η Germaine de Capuccini  έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης της κοσμετολογίας στην Ισπανία. Τα προϊόντα της διατίθενται αποκλειστικά μέσω Ινστιτούτων Αισθητικής και Spa σε περισσότερες από 80 χώρες σε ολόκληρο τον […]

Η Germaine de Capuccini  έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης της κοσμετολογίας στην Ισπανία. Τα προϊόντα της διατίθενται αποκλειστικά μέσω Ινστιτούτων Αισθητικής και Spa σε περισσότερες από 80 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η πλήρης γκάμα προϊόντων προσώπου και σώματος που διαθέτει, οι αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί για τα προϊόντα της και το γεγονός ότι απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, την έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρίες καλλυντικών του κόσμου. Τώρα μπορείτε ν’ απολαύσετε τα εξειδικευμένα προϊόντα, τα μασάζ και τις θεραπείες αντιγήρανσης, ενυδάτωσης και κατά της κυτταρίτιδας της Germaine de Capuccini στο Hiltonia Spa, κατ’αποκλειστικότητα στην Αθήνα. Στο νέο κατάλογο υπηρεσιών του Hiltonia Spa ξεχωρίζουν η ποικιλία υδρομασάζ, όπως το Cleopatra Jacuzzi Therapy με πρωτεΐνες γάλακτος και θαλάσσιο κολλαγόνο, η θεραπεία αντιγήρανσης με βιταμίνη C και ιαπωνικό δαμάσκηνο, η περιποίηση προσώπου Diamond Noir με την ενέργεια των πολύτιμων λίθων, η απολέπιση σώματος με λάδι αργκάν, κουκούτσια από ελιά και ανθόνερο και η μάσκα σύσφιξης σώματος με εκχύλισμα σταφυλιού, ενός δραστικού λιποδιαλυτικού συστατικού, τριάντα φορές πιο ισχυρού από την καφεΐνη. Τα μασάζ γίνονται με προϊόντα που περιέχουν φυσικά καταπραϋντικά συστατικά, όπως κανέλα, μοσχοκάρυδο, σουσάμι, αμύγδαλο και σαφράν, ενώ παρέχονται και ειδικές συνεδρίες για εγκύους, για γυναίκες που μόλις έχουν γεννήσει και για άνδρες. Αν κάποιος αναζητά μια πρωτότυπη και άκρως αποτελεσματική εμπειρία χαλάρωσης, προτείνεται το “Mediterranean Wish” με 4 χέρια, ένα ολιστικό μασάζ, που πραγματοποιείται από δύο θεραπευτές ταυτόχρονα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024