Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηCzech Airlines – Best Airline for Central and Eastern Europe

Czech Airlines – Best Airline for Central and Eastern Europe

Czech Airlines – Best Airline for Central and Eastern Europe

Η Czech Airlines (CSA) είναι ο μεγαλύτερος εθνικός αερομεταφορέας ανάμεσα στα νέα εισερχόμενα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προσφέρει πτήσεις σε 108 προορισμούς ανάμεσα σε 43 χώρες, προσφέροντας στους επιβάτες της γρήγορες και άνετες ανταποκρίσεις προς τους κυριότερους προορισμούς παγκοσμίως. Συνολικά, η CSA μετέφερε το 2006 περισσότερους από 5.5 εκατομμύρια επιβάτες.

Η CSA φημίζεται για το φιλικό της προσωπικό, τους έμπειρους πιλότους της, την υπέροχη «κουζίνα» της και την παραδοσιακή Τσέχικη φιλοξενία. Κυριαρχεί έναντι των υπολοίπων αεροπορικών εταιριών, μεταξύ άλλων, για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, την τιμολογιακή της ευλεξία και το προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα πτήσεων, προσφέροντας πτήσεις και ανταποκρίσεις σε πλεονεκτικές ώρες.

Η αξιοπιστία και το επίπεδο των υπηρεσιών της CSA, είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και για το λόγο αυτό έλαβε σειρά σημαντικών διεθνών διακρίσεων, όπως της `Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στην Ανατολική Ευρώπη` και βρίσκεται μεταξύ των Οκτώ Καλύτερων Αεροπορικών Εταιριών, Παγκοσμίως. Τέσσερις συνεχόμενες φορές, ο διεθνής οργανισμός αερομεταφορών OAG, αναγνώρισε την Czech Airlines ως την `Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης`.

Ο στόλος της CSA αποτελείται από 50 αεροσκάφη τύπου Airbus, Boeing και ATR. Από το 2006 και μέχρι το τέλος του 2008, θα προστεθούν άλλα 12 νέα μοντέρνα αεροσκάφη τύπου Airbus 319 και 320, εμπλουτίζοντας το στόλο της CSA.

Η CSA είναι μέλος της SkyTeam, μιας εκ των ισχυρότερων συμμαχιών αεροπορικών εταιριών. Οι εταιρίες μέλη της SkyTeam προσφέρουν πτήσεις σε 728 προορισμούς, σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο. Εκτός των άλλων πλεονεκτημάτων, οι επιβάτες της CSA είναι σε θέση να απολαύσουν ωφέλειες, όπως τη συλλογή μιλίων όλων των εταιρειών που απαρτίζουν την SkyTeam, τη δυνατότητα 24ης εγγυημένης κρατήσης, τη διενέργεια ενός και μόνο check in σε πτήσεις με ενδιάμεσους σταθμούς, και φυσικά την εγγύημένη σταθερά υψηλή ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών όλων των μελών της SkyTeam.

Εκτός από τις προγραμματισμένες πτήσεις της, η CSA προσφέρει στους Tour Operators καθώς και σε επιχειρησιακούς συνεργάτες, έκτακτες πτήσεις charter, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα μετάβασης των επιβατών της σε ασυνήθιστους προορισμούς με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Τέτοιοι δημοφηλείς προορισμοί είναι η Βενεζουέλα, η Κούβα, η Δομινικανική Δημοκρατία, αλλά και διάσημοι καλοκαιρινοί προορισμοί όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Τυνησία και η Ελλάδα.

Η εταιρία Czech Airlines διαθέτει ένα από τα καλύτερα τμήματα συντήρησης και επιδιόρθωσης αεροσκαφών. Για το λόγο αυτό πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες εμπιστεύονται τη συντήριση των αεροσκαφών τους στην CSA.

Η εταιρία Czech Airlines για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων επιβατών, προσφέρει περισσότερες από 11 πτήσεις εβδομαδιαίως από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Πράγα με

www.czechairlines.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024