Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηSmart Hospitality Suite

Smart Hospitality Suite

Smart Hospitality Suite

Ελκυστική στην εμφάνιση, ιδιαίτερα εύχρηστη και πλήρης από πλευράς δυνατοτήτων αλλά και περιφερειακών εφαρμογών, ή σουίτα ξενοδοχειακών εφαρμογών «Smart Hospitality Suite», μπορεί να καλύψει τις άριστα τις ανάγκες μηχανοργάνωσης τόσο ενός εστιατορίου όσο και μιας αλυσίδας ξενοδοχειακών μονάδων.

Οι ειδικές απαιτήσεις οργάνωσης των ξενοδοχειακών αλλά και των επισιτιστικών μονάδων, η on-line επικοινωνία όλων των τμημάτων των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, η ακρίβεια, η πιστότητα και η αμεσότητα της ροής της πληροφορίας, προϋποθέτουν αξιόπιστα συστήματα αλλά ταυτόχρονα βαθιά πολύπλευρη γνώση τόσο του χώρου της πληροφορικής όσο και του χώρου του τουρισμού.

Η E COMMERCE Ltd και η κυπριακή εταιρεία SMARTSOFT Ltd., υιοθετώντας τεχνολογία αιχμής, τόσο στην ανάλυση όσο και στην ανάπτυξη των εφαρμογών σε περιβάλλον Windows (GUI), κατόρθωσαν να καλύψουν τις ειδικές αυτές απαιτήσεις των παραπάνω αγορών, με τη σουίτα των εφαρμογών «Smart Hospitality Suite».

Ειδικότερα όλες οι εφαρμογές της σουίτας είναι Multi Company, Multi Property και Multilingual per user, έχουν δε δυνατότητες σύνδεσης τόσο με hardware περιφερειακά συστήματα (key locks, pay-tv, Τηλεφωνικά συστήματα κ.λ.π.), όσο και με άλλα Software συστήματα (Office suites, CRS, GDS, λογιστικές εφαρμογές, κ.λ.π.).

Το Smart Hospitality Suite αποτελείται από τα παρακάτω modules, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν είτε αυτόνομα είτε σε απόλυτη συνεργασία μεταξύ τους.

Front office


Για την αποτελεσματική διαχείριση των τμημάτων Κρατήσεων με δυνατότητα αυτοματοποίησης πολλαπλών αλλά και σύνθετων πολιτικών, της Υποδοχής με δυνατότητα προγραμματισμού όλης της παραμονής του πελάτη, αλλά και της Main Courante με πολλές δυνατότητες τόσο στην έκδοση των λογαριασμών, όσο και στον έλεγχο.

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα συλλογής και επεξεργασίας στοιχείων διαφορετικών μονάδων για κεντρικό έλεγχο αλυσίδων (Head Office).

αρχή της σελίδας

Contacts

Η απαραίτητη δύναμη στο Τμήμα Πωλήσεων κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης για το παρόν και ειδικότερα για το μέλλον.
Δυνατότητες όπως η ταχύτητα στη χρήση, η πλήρης γνώση του ιστορικού αλλά και των μελλοντικών ενεργειών του πελάτη, η αυτοματοποίηση των μαζικών επικοινωνιών, η αρχειοθέτηση και παρακολούθηση της αλληλογραφίας με τον πελάτη και η επικοινωνία του με άλλες εφαρμογές (Outlook, Excel, Word κ.λ.π.), είναι λίγοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους το Contacts, καθίσταται ένα ισχυρότατο εργαλείο διαχείρισης και ελέγχου των τμημάτων Πωλήσεων, Marketing και Client Service.

αρχή της σελίδας

POS και Aσύρματη παραγγελιοληψία


Τα πλέον σύγχρονα φιλικά και αξιόπιστα Touch Screen P.O.S. συστήματα, τα οποία δίνουν εναλλακτικές λύσεις στα οργανωτικά προβλήματα των επισιτιστικών τμημάτων, από την παραγγελιοληψία (ασύρματα τερματικά) μέχρι την εξόφληση του λογαριασμού και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης όλων των σημείων πώλησης.

αρχή της σελίδας

Spa & Beauty


Διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα κέντρα Spa, θαλασσοθεραπείας και αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι δε σε θέση να παράσχει ακριβώς το είδος της πληροφόρησης που απαιτείται. Ευέλικτο, σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη, κάνει τη διαχείριση απλή υπόθεση. Καλύπτει από τον έλεγχο διαθέσιμων πόρων, την διαχείριση των ραντεβού και των υπηρεσιών, μέχρι και την έκδοση των παραστατικών.

αρχή της σελίδας

InfoPoint


Πρωτότυπη εφαρμογή διαχείρισης multimedia περιεχομένου. Δίνει την δυνατότητα στη σύγχρονη επιχείρηση να δημιουργεί και να διανέμει τα δικά της τηλεοπτικά προγράμματα μέσω TCP/IP.

αρχή της σελίδας

Events


Απαραίτητο εργαλείο διαχείρισης, ελέγχου και λογιστικής παρακολούθησης εκδηλώσεων, είτε αυτές προϋποθέτουν αίθουσες ή χώρους είτε μόνο resources (Προσωπικό, Τραπέζια, Καρέκλες κ.λ.π.) της επιχείρησης.

αρχή της σελίδας

Stock και F&B


Ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης αποθέματος (αγορές, διακινήσεις, καταστροφές, φιλοξενίες, πωλήσεις) και κεντρικού ελέγχου των σημείων πώλησης, με κοστολόγηση (συνταγές, απογραφές).

αρχή της σελίδας

Accounting


Γενική Λογιστική, η οποία διαφοροποιείται διότι διαθέτει ανεξάρτητα καθολικά χρεωστών, πιστωτών, ταμείου, τραπεζών κ.λ.π., που καθιστούν τις καταχωρήσεις που γίνονται σε τακτική βάση (όπως πωλήσεις, αγορές, έξοδα, εισπράξεις, πληρωμές) μια απλή υπόθεση που διεκπεραιώνεται με ταχύτητα, ακόμη και από χρήστες χωρίς καθόλου γνώση λογιστικής, με ταυτόχρονη δυνατότητα πολλαπλών αναλύσεων ανά λογαριασμό, κέντρα κόστους κ.α.
Με τη χρήση δε, του Financial Report Designer, ο οποίος επιτρέπει τη δημιουργία τόσο λογιστικών όσο και διοικητικών αναφορών που απαιτούν συλλογή στοιχείων από όλες τις εφαρμογές της σουίτας, καθίσταται το απόλυτο διοικητικό εργαλείο.

αρχή της σελίδας

On line Reservation System


Απαραίτητο εργαλείο για κάθε σοβαρό ξενοδοχειακό web site.
On line διαθεσιμότητα και τιμές τόσο για Ιδιώτες και Εταιρικούς πελάτες (B2C) όσο και για Πρακτορειακούς με ή χωρίς Allotments (B2B), με δυνατότητες συναλλαγών με πολλαπλούς τρόπους πληρωμής αλλά και on line με πιστωτικές κάρτες (American Express, Visa, Mastercard, κ.λ.π.).

αρχή της σελίδας

Για Ελλάδα:

http://www.ecommerce.com.gr/

Πλάτωνος 49, 183 44 Μοσχάτο

Τηλ. 210 9401784-9483918

Fax 210 9483919

email: info@ecommerce.com.gr

Για Κύπρο:

http://www.smartsoft.com.cy/
1, Proedrikou Megarou Ave.
1081-Nicosia, Cyprus
Tel:(+357)22463546, Fax:(+357)22463547
email: smartsoft@smartsoft.com.cy

 

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024