Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία'Greek Chefs Abroad: A Culinary Series' – O Γ. Κιόρογλου στα ξενοδοχεία MarBella Collection το Σεπτέμβριο
Γαστρονομία

'Greek Chefs Abroad: A Culinary Series' – O Γ. Κιόρογλου στα ξενοδοχεία MarBella Collection το Σεπτέμβριο

Με τον Γιάννη Κιόρογλου ολοκληρώνεται φέτος ο κύκλος των Greek Chefs Abroad που πραγματοποιήθηκαν στα ξενοδοχεία της MarBella Collection.

Ο διεθνούς φήμης chef Γιάννης Κιόρογλου έρχεται στα ξενοδοχεία της MarBella Collection στις 10 και 12 Σεπτεμβρίου στο διεθνές γαστρονομικό φεστιβάλ “Greek Chefs Abroad: A Culinary Series”. Στόχος του φεστιβάλ φέτος, μέσα απ’όλες αυτές τις γαστρονομικές αναζητήσεις, η επιστροφή σε μια ουσιαστική γαστρονομία, σε μια τέχνη του ευ ζην που συνδυάζει την υψηλή μαγειρική με την απόλαυση της γεύσης.

MarBella Elix.

Οι συμμετέχοντες chefs ήρθαν προσκεκλημένοι της MarBella Collection στο Adults Only Boutique Hotel MarBella Nido στην Κέρκυρα, καθώς και στο νέο μέλος του Ομίλου, MarBella Elix, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο στην παραλία Καραβοστάσι, στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, μεταφέροντας τις γαστρονομικές εμπνεύσεις τους στις κουζίνες των ξενοδοχείων ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικά ελληνικά και μεσογειακά μενού με ένα twist επηρεασμένο από τις διεθνείς τάσεις, όμως πάντα με γνώμονα την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και την προβολή των τοπικών προϊόντων.


Adults Only Boutique Hotel MarBella Nido.

Ο διεθνούς φήμης καταξιωμένος Chef, Γιάννης Κιόρογλου, θα φιλοξενηθεί στα Pop UP Gourmet Events στις 10 και 12 Σεπτεμβρίου, με ένα μενού πέντε πιάτων που θα πραγματοποιηθούν τόσο στα εστιατόρια Appagio και Pearl Fine Dining των ξενοδοχείων MarBella Nido και MarBella Elix. Εμπνευσμένο από διαφορετικές μεσογειακές κουζίνες, ο Γιάννης Κιόρογλου θα σχεδιάσει ένα μενού το οποίο θα ταξιδέψει τους συμμετέχοντες σε ένα γαστρονομικό ταξίδι σε όλη τη Μεσόγειο. Τα κρασιά του ιστορικού κτήματος Κατώγι Αβέρωφ θα συνοδεύσουν το μενού της βραδιάς στο ξενοδοχείο MarBella Elix. Με καταγωγή από την Αθήνα, ο Γιάννης Κιόρογλου ξεκίνησε την μαγειρική του καριέρα στο στρατό όπου ανακάλυψε την αγάπη του να μαγειρεύει για το ευρύ κοινό. Από τότε, ο Κιόρογλου εργάστηκε σε διακεκριμένα εστιατόρια στην Ιταλία, τη Σλοβενία, την Ισπανία με αστέρια Michelin, αναπτύσσοντας ισχυρή κατανόηση της μεσογειακής κουζίνας που αποτελεί τη βάση της μαγειρικής του έκφρασης. Από το 2013 έως σήμερα κατέχει τη θέση του Chef de Cuisine στο εστιατόριο La Guérite στις Κάννες Γαλλία, ενώ παράλληλα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Consulting σεφ σε πλειάδα εστιατορίων σε όλο τον κόσμο. Ο Γιάννης παρουσιάζει την παραδοσιακή ζεστή ελληνική φιλοξενία ως το κύριο συστατικό σε όλες τις συνταγές του συνδυασμένο με υλικά και έντονες γεύσεις κορυφαίας ποιότητας.

Με τον Γιάννη Κιόρογλου ολοκληρώνεται φέτος ο κύκλος των Greek Chefs Abroad που πραγματοποιήθηκαν στα ξενοδοχεία της MarBella Collection. Σπουδαίοι Έλληνες chef από το εξωτερικό συμμετείχαν και με απλά υλικά συνέθεσαν ένα εκλεπτυσμένο γαστρονομικό ταξίδι. Κινούμενοι στο τρίπτυχο “παράδοση, οικολογική συνείδηση / αειφόρος ανάπτυξη και μέλλον” ταξίδεψαν τους επισκέπτες στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο, προσδιορίζοντας σαφώς τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητές τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024