Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνοιχτές από τον Ιούνιο οι πύλες του Theoxenia Palace Piraeus

Ανοιχτές από τον Ιούνιο οι πύλες του Theoxenia Palace Piraeus

Έναν νέο χώρο μοναδικής αισθητικής και πολυτέλειας, που θα αποτελεί μια ιδανική εμπειρία διαμονής στο κέντρο του Πειραιά και παράλληλα στο κέντροτης επιχειρηματικής και εμπορικής δραστηριότητας, θα αποτελέσει από τον […]

Έναν νέο χώρο μοναδικής αισθητικής και πολυτέλειας, που θα αποτελεί μια ιδανική εμπειρία διαμονής στο κέντρο του Πειραιά και παράλληλα στο κέντρο<...>της επιχειρηματικής και εμπορικής δραστηριότητας, θα αποτελέσει από τον Ιούνιο το ξενοδοχείο Theoxenia Palace Piraeus.

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Theoxenia Palace Piraeus βρίσκεται στην οδό Καραολή Δημητρίου 23 σε ιδανική θέση σε σχέση με το επιχειρηματικό και πολιτιστικό κέντρο του Πειραιά, αποτελώντας ένα χώρο ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών του.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 76 πολυτελή και λειτουργικά δωμάτια και σουίτες με εκπληκτική άνεση στους χώρους τους, φίνα διακόσμηση, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει το Ιταλικό εστιατόριο και Bar Incognito που φιλοδοξούν να αποτελέσουν το νέο σημείο συνάντησης στον Πειραιά, πλήρη εξοπλισμένο γυμναστήριο και σάουνα, αίθουσες δεξιώσεων και συνεδρίων, πάρκινγκ καθώς και ένα εξελιγμένο επίπεδο τεχνολογικών υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίζει άνετη διαμονή και άψογη εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη σε υψηλές απαιτήσεις.

Στοχεύοντας να προσφέρει στους επισκέπτες του διαμονή υψηλού επιπέδου και παραγωγικής εργασίας μέσα στις αίθουσες του, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τις πιο σύγχρονες ανέσεις και την άψογη διακριτική 24ωρη εξυπηρέτηση το Theoxenia Palace Piraeus ανοίγει τις πύλες του τον Ιούνιο του 2006.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024