Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπεκτείνεται και στην Κεφαλονιά η Louis Hotels

Επεκτείνεται και στην Κεφαλονιά η Louis Hotels

Άνοιγμα και στην Κεφαλονιά κάνει η εταιρία Louis Hotels αγοράζοντας το καινούργιο και πολυτελές ξενοδοχείο “ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΑ”. Το νέο απόκτημα της Louis Hotels, το οποίο λειτουργεί εδώ και δύο μήνες, διαθέτει […]

Άνοιγμα και στην Κεφαλονιά κάνει η εταιρία Louis<.> Hotels αγοράζοντας το καινούργιο και πολυτελές ξενοδοχείο<...> "ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΑ". Το νέο απόκτημα της Louis Hotels, το οποίο λειτουργεί εδώ και δύο μήνες, διαθέτει 200 κλίνες.

Παράλληλα αγοράστηκε και η παρακείμενη γη, έκτασης 31 στρεμμάτων, την οποία προτίθεται να αξιοποιήσει η Louis Hotels. Κτισμένο αμφιθεατρικά, σε μια έκταση 20 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα με δικό του κόλπο, θεωρείται ήδη το καλύτερο ξενοδοχείο της Κεφαλονιάς.

Μέχρι τον χειμώνα θα αρχίσουν οι εργασίες για την επέκταση του ξενοδοχείου, η οποία θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο του 2002 με την ανέγερση 100 επιπρόσθετων κλινών, ενώ με την ολοκλήρωση και των δύο φάσεων, το "ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΑ" θα διαθέτει συνολικά 500 κλίνες.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από το κυρίως κτίριο και ανεξάρτητες πολυτελείς σουίτες. Διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, τρεις πισίνες, ενώ το κάθε δωμάτιο παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το νησί της Κεφαλονιάς είναι και φέτος το νησί με τη μεγαλύτερη αύξηση στις αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα. Ήδη, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για συνεργασία μεγάλοι ξένοι οργανωτές ταξιδίων.

Η Louis Hotels, με την απόκτηση του "ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΑ" επεκτείνει την παρουσία της στα νησιά του Ιονίου. Μετά από την επιτυχημένη πορεία της στην Κέρκυρα (4 ξενοδοχεία) και τη Ζάκυνθο (5 ξενοδοχεία), κάνει το ξεκίνημα και στην Κεφαλονιά, που ήταν ανέκαθεν στις βλέψεις και στα σχέδιά της.

Η Louis Hotels διαθέτει τώρα 27 ξενοδοχειακές μονάδες, 14 στην Ελλάδα και 13 στην Κύπρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024