Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚαλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες το Aldemar Knossos Royal Village

Καλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες το Aldemar Knossos Royal Village

Με την τιμητική διάκριση «Best Family Hotel in Greece» βραβεύτηκε το ξενοδοχείο της Aldemar, Knossos Royal Village, από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Argo Holidays. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του ξενοδοχείουKnossos […]

Με την τιμητική διάκριση «Best Family Hotel in Greece» βραβεύτηκε το ξενοδοχείο της Aldemar, Knossos Royal Village, από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Argo Holidays. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του ξενοδοχείου<...>Knossos Royal Village, κ. Κώστας Φραγάκης, σε τελετή απονομής που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης World Travel Market, στο Λονδίνο.

Κριτήρια βράβευσης αποτέλεσαν τόσο το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών σε οικογένειες και παιδιά, όσο και των εγκαταστάσεων και παροχών του ξενοδοχείου Knossos Royal Village, όπως αξιολογήθηκαν από τους πελάτες του ταξιδιωτικού οργανισμού Argo Holidays.

Όπως δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar, «αυτό το βραβείο έρχεται να προστεθεί σε πολύ σημαντικές διακρίσεις της Aldemar τόσο για το 2007 όσο και για τα 20 χρόνια ζωής της επιχείρησης. Για εμάς, οι διακρίσεις αυτές είναι το αποτέλεσμα της δέσμευσης της εταιρίας για παροχή υψηλών ποιοτικών υπηρεσιών. Είναι το αποτέλεσμα που κρίνεται από το πιο σημαντικό κοινό. Τους ίδιους τους φιλοξενούμενους των ξενοδοχείων μας, που είναι και οι πιο κατάλληλοι και αυστηροί κριτές».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024