Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΜεγάλες διακρίσεις για το ξενοδοχείο St. George Lycabettus

Μεγάλες διακρίσεις για το ξενοδοχείο St. George Lycabettus

Μια χρονιά με ακόμα περισσότερες επιτυχίες προμηνύεται το 2008 για το Grand Balcon του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, αφού πρόσφατα βραβεύτηκε για δεύτερη χρονιά με τους Χρυσούς Σκούφους 2008, ενώ […]

Μια χρονιά με ακόμα περισσότερες επιτυχίες προμηνύεται το 2008 για το Grand Balcon του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, αφού πρόσφατα βραβεύτηκε για δεύτερη χρονιά με τους Χρυσούς Σκούφους 2008, ενώ διακρίθηκε<...>και στα βραβεία Gourmet της Ελευθεροτυπίας. Παράλληλα, ο Ettore Botrini βραβεύτηκε<...>σαν «Καλύτερος Σεφ της Χρονιάς».

Ο πολυβραβευμένος Ettore Botrini σε συνεργασία με τον ευφάνταστο executive chef Βασίλη Μήλιο, ατενίζουν την Αθήνα από ψηλά και με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αφήνουν την φαντασία τους να τρέχει στα μονοπάτια της δημιουργικής μαγειρικής δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και «νέα φιλοσοφία» στη κουζίνα του Grand Balcon. Τα πρωτότυπα πιάτα τους, διαθέτουν εκείνο το στοιχείο της οικείας γεύσης που τα κάνει δημοφιλή, όπως συμβαίνει με το γευστικότατο ριζότο a la carbonara με αφρό μοσχοκάρυδου, ή με τη πάπια με τραγανή κρούστα από διάφορους σπόρους και σάλτσα umami.

Το μενού περιλαμβάνει πιάτα που συναρπάζουν με το στοιχείο έκπληξης που ενυπάρχει άλλοτε μες την απλότητα κι άλλοτε μες στη μεστή τους γεύση. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τα εξαίσια χτένια σε κέλυφος φρούτων του πάθους και την τερίνα του φουαγκρά γη και θάλασσα.

Η καλοσχεδιασμένη και λειτουργική λίστα κρασιών έρχεται απλά να ολοκληρώσει τη γευστική πρόταση μιας βραδιάς που προμηνύεται υπέροχη.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το bar–restaurant Frame, το ριζικά ανανεωμένο hyper stylish spot στο ισόγειο του ξενοδοχείου συγκέντρωσε πρόσφατα το ενδιαφέρον της αγγλικής έκδοσης του Νο.1 περιοδικού design και διακόσμησης, `Wallpaper`, όπου αναφέρεται ως μία από τις πιο ‘hot’ αφίξεις στη διασκέδαση και το παγκόσμιο design, όπως και την πιο ιδανική επιλογή stylish Bar στην Αθήνα, με παράλληλες παρουσιάσεις χώρων αντίστοιχου επιπέδου σε Μαϊάμι και Λονδίνο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024