Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΝέα μεσογειακή κουζίνα από τον Αστέριο Κουστούδη στο GB Roof Garden
Το νέο μενού του GB Roof Garden βασίζεται στη νέα μεσογειακή κουζίνα

Νέα μεσογειακή κουζίνα από τον Αστέριο Κουστούδη στο GB Roof Garden

Ο ταλαντούχος Αστέριος Κουστούδης είναι ο νέος Chef de Cuisine του εστιατορίου GB Roof Garden στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Ο κ. Κουστούδης, βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, έχει ως φιλοσοφία […]

Ο ταλαντούχος Αστέριος Κουστούδης είναι ο νέος Chef de Cuisine του εστιατορίου GB Roof Garden στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Ο κ. Κουστούδης,<...> βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, έχει ως φιλοσοφία τη λιτή κουζίνα, με έμφαση στις καλές πρώτες ύλες, στην άριστη τεχνική και με τελικό στόχο το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το νέο μενού του GB Roof Garden βασίζεται στη νέα μεσογειακή κουζίνα. Έχοντας εμπειρία πολλών ετών στη μεσογειακή, ελληνική γαστρονομία, ο Αστέριος Κουστούδης επιδιώκει να της δώσει μια σύγχρονη νότα. Χρησιμοποιώντας την μέθοδο του ΅αργού μαγειρέματοςΆ – σε χαμηλή θερμοκρασία και για πολλές ώρες – καθώς και καλές πρώτες ύλες επικεντρώνεται στη δημιουργία υγιεινής και νόστιμης κουζίνας.

Με νέα πιάτα στο μενού, όπως ταρτάρ τόνου “yellow fin” με αρωματικά βότανα και γρανίτα “wasabi”, ριζότο με πράσινα σπαράγγια και τρούφα, νουαζέτ από αρνάκι με κρούστα από ελιές Kαλαμών και καπνιστή μελιτζάνα ή λαυράκι στον ατμό συνοδευόμενο από σπιτικά ραβιόλι με μαραθόριζα και όστρακα, οι επισκεπτες του εστιατορίου θα βρπουν πολλά πιάτα που θα τους ενθουσιάσουν.

Ο Αστέριος Κουστούδης, με εκπαίδευση σε σχολές μαγειρικής στην Ελλάδα και σε σεμινάρια στο Παρίσι, γίνεται μέλος της γαστρονομικής ομάδας του ξενοδοχείου και θα συνεργαστεί με έναν παλιό συνάδελφο και μέντορά του, τον Executive Chef του ξενοδοχείου κ. Σωτήρη Ευαγγέλου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024