Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαSuite Home από το ξενοδοχείο St.George Lucabettus
Boutique διαμερίσματα σε προνομιακές τοποθεσίες δημοφιλών προορισμών

Suite Home από το ξενοδοχείο St.George Lucabettus

Tα Suite Home είναι boutique διαμερίσματα που βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες δημοφιλών προορισμών, τα οποία ενοικιάζονται με την εβδομάδα παρέχοντας συγχρόνως ξενοδοχειακά services, όπως καθαριότητα, μεταφορές, υπηρεσίες concierge, επώνυμα καλλυντικά, […]

Suite Home είναι boutique διαμερίσματα που βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες δημοφιλών προορισμών, τα οποία ενοικιάζονται με την εβδομάδα παρέχοντας<...> συγχρόνως ξενοδοχειακά services, όπως καθαριότητα, μεταφορές, υπηρεσίες concierge, επώνυμα καλλυντικά, welcome gifts κ.λπ. Τα διαμερίσματα βρίσκονται πάντα σε κεντρικές τοποθεσίες και είναι ανακαινισμένα με προδιαγραφές μίας σύγχρονης junior suite. Στη συνέχεια, εξειδικευμένες εταιρείες, αναλαμβάνουν το καλωσόρισμα, τη βοήθεια με τις βαλίτσες, τις διαδικασίες check in/out, concierge services (π.χ. κρατήσεις εστιατορίων, μασάζ, babysitting). Το πρώτο ΅Suite HomeΆ διαμέρισμα δημιουργήθηκε στο Παρίσι και ακολούθησε το SH Mykonos και SH St.Moritz.

Απευθύνονται σε επισκέπτες που θέλουν μία εναλλακτική λύση διαμονής με services, σε έναν ιδιαίτερο, προσωπικό, μοντέρνο και κεντρικό χώρο.

Το Suite Home Paris βρίσκεται στην καρδιά της πιο γοητευτικής περιοχής του Παρισιού το St.Germain des Pres. H επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίες έγινε λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής που σφύζει από ζωή, παραδοσιακά καφέ και υπέροχες μπουτίκ της rue de Seine και της θέας σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους και γοητευτικούς δρόμους του Παρισιού, τη rue de Buci. Έχει επίσης την αίσθηση της γειτονιάς με την παραδοσιακή αγορά, τα βιβλιοπωλεία, τα ανθοπωλεία, το μανάβικο κτλ Η συγκεκριμένη περιοχή αντιπροσωπεύει το παλιό Παρίσι και το συγκεκριμένο κτίσμα χρονολογείται από το 1600 όπως και τα περισσότερα στην περιοχή. Ο χώρος ανακαινίστηκε πλήρως από την ελληνική εταιρεία Karampatakis Architektones και προσφέρει μία μοντέρνα αισθητική που εντυπωσιάζει με την είσοδο στο διαμέρισμα. Το Suite Home παρέχει σύνδεση στο internet, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ηλεκτρικό τζάκι, λευκή plasma τηλεόραση 48` και dvd player, καφετιερα Nespresso, θήκη για ipod με ηχεία Bose, sky rain shower με led φωτισμό, queen size bed και living room με καναπζ με δυνατότητα μετατροπής σε επιπλέον κρεβάτι, dining table, είδη υγιεινής Vola, ενώ το καλωσόρισμα γίνεται με γαλλικό καφέ, τσάι, μαρμελάδες και μπισκότα από το φημισμένο La Duree και καλλυντικά Hermes, παντόφλες και μπουρνούζι, ενώ εάν ζητηθεί προσφέρεται υπηρεσία καθαριότητας και εξυπηρέτησης δωματίου, υπηρεσία concierge, αλλά και transfer από και προς το αεροδρόμιο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024