Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαTo Ledra Kai στο Athens Ledra ανοίγει τις πόρτες του για τον χειμώνα με ασιατικές και πολυνησιακές προτάσεις
Γαστρονομία

To Ledra Kai στο Athens Ledra ανοίγει τις πόρτες του για τον χειμώνα με ασιατικές και πολυνησιακές προτάσεις

Στην 'καρδιά' της Αθήνας, το εστιατόριο Ledra Kai προσφέρει, για περισσότερο από 30 χρόνια, ξεχωριστές και εξωτικές γεύσεις, παραμένοντας σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της πολυνησιακής κουζίνας.

Το Ledra Kai (πρώην Kona Kai) του ξενοδοχείου Athens Ledra ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για τη χειμερινή περίοδο με ανανεωμένο μενού και γεύσεις. Στην “καρδιά” της Αθήνας, το εστιατόριο Ledra Kai προσφέρει, για περισσότερο από 30 χρόνια, ξεχωριστές και εξωτικές γεύσεις, παραμένοντας σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της πολυνησιακής κουζίνας.

Οι μοναδικές γεύσεις της Πολυνησίας, καθιστούν την κουζίνα του Ledra Kai ως την ιδανική επιλογή, ενώ το μενού, εμπνευσμένο από τον Executive Chef του ξενοδοχείου, Κώστα Νάνο, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς της ασιατικής και πολυνησιακής κουζίνας.

Το ανανεωμένο μενού του Teppanyaki προσφέρει για πρώτη φορά Angus Beef γαρνιρισμένο με ασιατικές γεύσεις και περιλαμβάνει επίσης επιλογές από Beef Fillet, Sirloin Steak και Ribeye Steak. Για όσους αγαπούν την ιαπωνική κουζίνα, το Teppanyaki προσφέρει ένα γαστρονομικό show, ενώ το sushi bar του Ledra Kai θα ενθουσιάσει με τη μεγάλη γκάμα επιλογών.

15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024