Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα ιδιοκτησία για το Hilton Αθηνών
Ξενοδοχεία

Νέα ιδιοκτησία για το Hilton Αθηνών

Προτιμητέος επενδυτής για το Hilton Αθηνών επελέγει από την Αlpha Bank, η κοινοπραξία που απαρτίζεται από τις εταιρείες, Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. (ΤΕΜΕΣ), ιδιοκτήτρια της Costa Navarino στη Μεσσηνία και τη D-Marine Investments Holding B.V., θυγατρική εταιρεία του τουρκικού ομίλου Dogus.

Η Αlpha Bank επέλεξε ως προτιμητέο επενδυτή για το Hilton Αθηνών, κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών, την κοινοπραξία που απαρτίζεται από τις εταιρείες, Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. (ΤΕΜΕΣ), ιδιοκτήτρια της Costa Navarino στη Μεσσηνία και τη D-Marine Investments Holding B.V. με έδρα στο Άμστερνταμ, θυγατρική εταιρεία του τουρκικού ομίλου Dogus.
 
Η εταιρεία Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε., ιδιοκτήτρια του Hilton, βασικός μέτοχος της οποίας με ποσοστό 97,3% είναι η Alpha Bank, εξέδωσε ανακοίνωση όπου σημειώνει ότι η Alpha Bank με την υποστήριξη του χρηματοοικονομικού της συμβούλου Citigroup Global Markets Ltd. ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των δεσμευτικών προσφορών που υπεβλήθησαν από ενδιαφερόμενους επενδυτές στο πλαίσιο διαδικασίας εξαγοράς πλειοψηφικού ποσοστού στο μετοχικό κεφάλαιο της Ι.Ξ.Ε. 
 
Η Alpha Bank επέλεξε ως προτιμητέο επενδυτή την κοινοπραξία απαρτιζόμενη από τις εταιρίες Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. και D-Marine Investments Holding B.V. Η τράπεζα έχει εισέλθει σε αποκλειστικές συζητήσεις με τον Προτιμητέο Επενδυτή προς τον σκοπό ολοκληρώσεως της διαδικασίας.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024