Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΤο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης παρόν στην 26η Philoxenia
Κεντρικό θέμα του περιπτέρου: Erasmus Mundus for Georgia, Armenia and Azerbaijan

Το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης παρόν στην 26η Philoxenia

Το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης δίνει για μια ακόμα χρονιά το “παρών” στην 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 18 μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου 2010…

Το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης δίνει για μια ακόμα χρονιά το “παρών” στην 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που<...> θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 18 μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου 2010 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων θα βρίσκεται στο Περίπτερο 13, Stand 68. Φέτος κεντρικό θέμα του περιπτέρου θα είναι το ευρωπαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας και κινητικότητας “Erasmus Mundus for Georgia, Armenia and Azerbaijan”. Στόχος του προγράμματος, το οποίο συντονίζει το Αλεξάνδρειο ΤΕΙΘ, είναι η βελτίωση της ποιότητας της ανώτατης εκπαίδευσης στο νότιο Καύκασο και η προώθηση του διαλόγου και της κατανόησης μεταξύ λαών και πολιτισμών μέσω της συνεργασίας με τρίτες χώρες.

Το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων επιδιώκει να αξιοποιήσει την ιδιαίτερη δυναμική της Philoxenia, προκειμένου να προβάλλει το σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών του, τις διεθνείς του συνεργασίες καθώς επίσης και τη διασύνδεση του με την αγορά εργασίας.

Ειδικά φέτος, οι τουριστικές επιχειρήσεις τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, αλλά και οι επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τη σημαντική διεθνή παρουσία του Τμήματος, ειδικά στην περιοχή των δυτικών Βαλκανίων, της ανατολικής Μεσογείου και του νοτίου Καυκάσου. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης το Τμήμα θα διοργανώσει εκδήλωση με θέμα “Η διεθνής παρουσία του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εμπείριες και Προοπτικές”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στην αίθουσα D του συνεδριακού κέντρου “Νικόλαος Γερμάνος”, στις 18.00.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το Τμήμα θα πραγματοποιήσει επαφές με επαγγελματίες και παράγοντες του τουριστικού κλάδου, εκπροσώπους φορέων και μέλη διεθνών αντιπροσωπειών και φυσικά με το κοινό, στοχεύοντας στην ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων και πληροφοριών σε όλο το φάσμα της τουριστικής εκπαίδευσης, προωθώντας την καλλιέργεια συνεργασιών, με ιδιαίτερη έμφαση μεταξύ άλλων και στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης των σπουδαστών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024