Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΞεκίνησαν χτες τα μαθήματα του φθινοπωρινού κύκλου σπουδών στο Trinity

Ξεκίνησαν χτες τα μαθήματα του φθινοπωρινού κύκλου σπουδών στο Trinity

`Αρχισαν χτες, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2005, τα μαθήματα του φθινοπωρινού κύκλου σπουδών στο πανεπιστημιακό ίδρυμα Διεθνών Τουριστικώνκαι Ξενοδοχειακών Σπουδών Trinity, που λειτουργεί στη Χερσόνησο της Κρήτης. Οι νεοεγγραφέντες φοιτητές και […]

`Αρχισαν χτες, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2005, τα μαθήματα του φθινοπωρινού κύκλου σπουδών στο πανεπιστημιακό ίδρυμα Διεθνών Τουριστικών<...>και Ξενοδοχειακών Σπουδών Trinity, που λειτουργεί στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Οι νεοεγγραφέντες φοιτητές και φοιτήτριες προέρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου (Σουηδία, Ρουμανία, Η.Π.Α., Κίνα, Βουλγαρία, Ιταλία, Νιγηρία και, βεβαίως, από την Ελλάδα), δημιουργώντας ένα πολυπολιτισμικό θερμοκήπιο μάθησης στην επιστήμη και τέχνη του τουρισμού και της φιλοξενίας του αύριο. Μάλιστα, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και τέσσερις φοιτήτριες, που πρώτευσαν στον διεθνή διαγωνισμό υποτροφιών του Trinity.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες διαμένουν, σπουδάζουν και ασκούνται μέσα στο πολυτελές ξενοδοχειακό και συνεδριακό συγκρότημα Terra Maris, αποκτώντας έτσι, πέρα από τις ακαδημαϊκές σπουδές, και μια βιωματική εμπειρία στον τουρισμό που θα τους προετοιμάσει να αναλάβουν διευθυντικές αρμοδιότητες και ευθύνες, αφού αποφοιτήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι το Trinity προσφέρει την ευκαιρία απόκτησης πανεπιστημιακού πτυχίου τετραετούς φοίτησης (bachelor degree), καθώς και διετούς φοίτησης (associate degree) στους ακόλουθους τομείς εξειδίκευσης:


  • Hospitality and Tourism Management

  • Convention, Event and Exhibition Management

  • Food, Beverage and Culinary Management

Οι ακαδημαϊκές σπουδές απαραιτήτως συνοδεύονται από πρακτική εξάσκηση πλήρως αμειβόμενη, με κοινωνική ασφάλιση και ακαδημαϊκή αναγνώριση (credits).

Επίσης, στους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που δεν έχουν πλήρη επάρκεια στην Αγγλική, προσφέρεται Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας, που τους βοηθά να παρακολουθήσουν τα ακαδημαϊκά μαθήματα χωρίς δυσκολίες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο επόμενος κύκλος μαθημάτων της ανοιξιάτικης περιόδου, για τον οποίο γίνονται από τώρα δεκτές αιτήσεις εγγραφής, αρχίζει την 23η Ιανουαρίου 2006.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024