Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤο καθιερωμένο ετήσιο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting τον Φεβρουάριο 2024 στην Αθήνα
Συνεδρια

Το καθιερωμένο ετήσιο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting τον Φεβρουάριο 2024 στην Αθήνα

  • Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting
    Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting
  • Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting
  • Η πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου, στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting.

Μετά από δυο επιτυχημένα συνέδρια πάλι το Πανελλήνιο Συνεδριο yachting θα διοργανωθεί τον Φεβρουάριο.

Μετά δύο πολύ επιτυχημένα Πανελλήνια Συνέδρια Yachting του 2022 και 2023, με την επανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού, διοργανώνεται το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting, στην Αθήνα την Πέμπτη 22 & Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, με υβριδική συμμετοχή και πάλι, παρακολούθηση on site και virtual attendance, ενέργειες που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και ευρύτητα παρακολούθησης του Συνεδρίου.

Τη σημαντική συμβολή του yachting στην προσπάθεια αναβάθμισης και διεύρυνσης του τουριστικού προϊόντος, αναδεικνύουν οι διοργανώτριες εταιρείες, Trinity Events και η Boats Advisor Hub & Events. Την φετινή χρονιά μάλιστα, για την περαιτέρω προβολή του συνεδρίου και των υποστηρικτών του, θα κυκλοφορήσει μία πρωτοποριακή έκδοση free press με χειροδιανομή στις μαρίνες της Αττικής, στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2023 και κατά την διάρκεια του συνεδρίου.

Το συνέδριο του 2024 θα φιλοξενηθεί σε νέο χώρο, στις εγκαταστάσεις του ιστορικού Golf Prive Glyfada, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, εκλεπτυσμένης πολυτέλειας με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το συνέδριο αποτελεί κοινό τόπο συνάντησης φορέων και επαγγελματιών με σημαντική δραστηριότητα στον χώρο του yachting, εταιρείες ναύλωσης και brokers, καθώς και ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, μαρίνων, εταιρειών διαχείρισης μαρίνων, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών και κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών. Έτσι, λοιπόν, από τους έμπειρους ναυτικούς έως τους ηγέτες της θαλάσσιας βιομηχανίας, η πολυμορφία των συμμετεχόντων παράγει έναν καταιγισμό γνώσης, εμπειρίας και απόψεων που είναι ουσιαστικές για την ανάπτυξη του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού.

Το συνέδριο είναι το πρόσφορο έδαφος καλλιέργειας και σφυρηλάτησης στρατηγικών συνεργασιών. Δημιουργεί με άλλα λόγια τις προϋποθέσεις για να έρθουν κοντά άτομα, εταιρείες και οργανισμοί από το χώρο της ναυτιλίας γενικότερα που μπορούν να συνεργαστούν για αμοιβαία ανάπτυξη. Παρέχει έτσι μια μοναδική ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αναγνωρίσουν πιθανούς συνεργάτες και να δημιουργήσουν από κοινού καινοτόμες λύσεις μέσω συνεργατικών προσπαθειών.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επωφεληθούν των Very Early Bird Εγγραφών με σημαντική έκπτωση.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023