Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΑντίστροφη μέτρηση για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting
Συνέδρια

Αντίστροφη μέτρηση για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

  • synedrio-yachting
    Στιγμιότυπο από το περσινό, 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting.
  • Η πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting.

Είναι ήδη εντυπωσιακά μεγάλη η φετινή ανταπόκριση, με όλη την elite του yachting παρούσα, σε πολιτικό επίπεδο, σε επαγγελματικό επίπεδο, με πλήθος εμπειρογνωμόνων και επιχειρηματιών, καθώς και εργαζομένους του κλάδου, που εκπροσωπούν τις γνωστότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Ο ελληνικός κόσμος του yachting συναντιέται, ενημερώνεται και συζητεί τις τάσεις, τους προβληματισμούς και τις προοπτικές του yachting στην Ελλάδα, στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting, με 59 ομιλητές, σε 11 πάνελ που καλύπτουν όλη την θεματολογία του κλάδου, με καινοτομικές προσεγγίσεις και νέες πρωτοτυπίες, όπως η free press εφημερίδα, ο διαγωνισμός, η ευρύτητα της θεματολογίας του συνεδρίου.

Οι διοργανωτές, μετά τα δύο προηγούμενα πολύ επιτυχημένα συνέδρια, έχουν εφέτος θέσει τον πήχη πολύ ψηλότερα. Το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου και ομιλητών καλύπτει ένα ευρύ θεματολόγιο, από θεσμικές αλλαγές, προγραμματισμό λιμενικών δομών και τάσεις στη νέα περίοδο, μέχρι θέματα απασχόλησης, σχεδιασμού σκαφών, εργαζομένων, γαλάζιας οικονομίας, κ.ά.

Οι 11 συντονιστές των panels είναι καταξιωμένοι γνώστες του αντικειμένου και είναι βέβαιο ότι θα έχουμε συζητήσεις ζωντανές και χρήσιμες. Στο Συνέδριο εκπροσωπούνται τα αρμόδια yπουργεία, οι θεσμικοί φορεία του θαλάσσιου τουρισμού, οι επαγγελματικές οργανώσεις του κλάδου. Το συνέδριο τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και πολλών επαγγελματικών φορέων του κλάδου, ενώ το έχουν στηρίξει και πολλοί χορηγοί.

synedrio-yachting

Φέτος, η διοργάνωση γίνεται στον πολυτελή χώρο του Golf Prive Γλυφάδας, που είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους πολυπληθείς συμμετέχοντες του συνεδρίου και να προσφέρει το περιβάλλον του στο διήμερο των παρουσιάσεων και συζητήσεων. Σε λίγες μέρες κλείνουν  οι εγγραφές για την δια ζώσης αλλά και για την virtual παρακολούθηση του συνεδρίου.

Σε προνομιακή τοποθεσία, μέσα στην κατάφυτη έκταση του Golf, μια ανάσα από την θάλασσα, το συνέδριο θα κλείσει με ένα cocktail party στο ανανεωμένο και φιλόξενο Colonial του Golf Prive στο οποίο θα γίνει και η βράβευση του νικητή του διαγωνισμού με θέμα Green Yachting, όπου ο κάθε συμμετέχων καλείται να σχεδιάσει ένα ταχύπλοο σκάφος με οικολογικές προδιαγραφές. Μία πρωτοβουλία που δίνει βήμα στη νέα γενιά η οποία αποτελεί το αισιόδοξο μέλλον.

Το δώρο που θα συνοδεύσει το έπαθλο θα είναι ένα ταξίδι για το Cannes Yachting Festival 2024, προσφορά της εταιρείας NEPTUNEA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024
13/02/2024